Tieleman Keukens is al meer dan 60 jaar een zelfstandig familiebedrijf. Door de uitstekende service en slogan: “Het kopen van een keuken moet een feestje zijn” zijn ze al meerdere malen uitgeroepen tot beste keukenzaak van Nederland.

Sinds enkele jaren heeft Maison Sucre een unieke samenwerking met Tieleman Keukens die is geresulteerd in een eigen luxe keukenserie in wel 4 verschillende uitvoeringen. Bij Maison Sucre geloven we sterk in het creëren van persoonlijke interieurs met een warme en functionele woonbeleving. Daarbij spelen keukens uiteraard ook een cruciale rol.

De keuken vormt vaak een centrale plek in een huis. Of het nu gaat om de dagelijkse maaltijden met je gezin, het organiseren van een feestmaal voor je hele familie, of het verwelkomen van inspirerende vrienden voor een diner: samen genieten van heerlijk eten en drinken schept verbinding. Wij zijn van mening dat een gastvrije atmosfeer de basis vormt voor het maken van dierbare herinneringen.

Dankzij onze samenwerking met Tieleman Keukens is het mogelijk om op maat gemaakte luxe keukens te bestellen, die perfect passen in het totaalplaatje van je interieur en een prachtige aanvulling vormen op het geheel.

Werkwijze keukenontwerp

Elke keuken wordt door het team van Tieleman en in samenspraak met Sharon Streuper op maat ontworpen om het perfect te laten passen bij de rest van het interieurontwerp. Van de keuze voor hoogwaardige materialen tot de fijnste afwerking van sierpilasters en  keuzes in bronskleurig deurbeslag, elk aspect van de keuken wordt met de grootste zorg en aandacht behandeld en voor je geselecteerd.

Na de juiste indeling en kleurkeuzes te hebben bepaald met Sharon gaat het team van Tieleman voor je aan de slag. Tijdens het ontwerpproces breng je ook een bezoek aan de showroom van Tieleman Keukens in Middelharnis waar je volop tijd en gelegenheid krijgt om de stijlvolle keukens te bekijken en de juiste keukenapparatuur te selecteren.

Samenwerken is een feest!

We zijn trots op onze fijne samenwerking met Tieleman Keukens, een familiebedrijf dat, net als wij, gedreven wordt door passie en toewijding. De kracht van onze gezamenlijke expertises, vakmanschap en oog voor detail heeft een geweldige collectie van luxueuze keukens opgeleverd die naadloos aansluit bij het maatwerk interieur dat Sharon creëert.

Of je nu droomt van een strakke moderne keuken, een klassieke landelijke keuken of een eclectische mix van stijlen, zij creëren een uniek ontwerp als perfecte weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.

Bekend van Business Class

Jan Tieleman is een vaste gast bij het TV- programma van Harry Mens: Business Class. Zowel Jan Tieleman als Sharon Streuper zijn beide te gast geweest in verschillende uitzendingen. Beide ondernemers vertelden aan Harry Mens en zijn dochter Suze de visie achter de ontwikkeling van de Maison Sucre keukens.

En wij blijven samen met Tieleman Keukens voortdurend door ontwikkelen.

Want inmiddels is de 4e keukenlijn gepresenteerd. Deze moderne keuken past naadloos bij ons nieuwste interieurconcept, genaamd City Chic.

 

Waar zijn de keukens te zien?

Bezoek onze stijlvolle showroom in Rotterdam of die van Tieleman Keukens in Middelharnis. In Rotterdam staat het keukenmodel Fairmont gepresenteerd en bij Tieleman Keukens  onze hele keukencollectie; het stoere keukenmodel Aspen met nerf, het Long Island keukenmodel uitgevoerd in wit en ook het zwarte Fairmont model als keukeneiland.

En ook onze nieuwste City Chic keukenmodel staat inmiddels in de showroom van Tieleman Keukens gepresenteerd.

Ontdek de magie van onze samenwerking en laat je inspireren door de prachtige resultaten die we al voor onze klanten hebben bereikt. Bekijk onze projecten of lees de ervaringen van onze klanten.

Jouw droomkeuken wacht op je en samen staan we klaar om het te realiseren!