Maak kennis met Sharon Streuper

Interieurdesigner voor het luxe leven!

Haar passie is om andere mensen te helpen en te begeleiden in het vertalen van hun woondromen naar een interieur dat past bij hun succesvolle leven. Ze vindt het belangrijk dat eenieder kan genieten van deze bijzondere luxe manier van wonen.

Ze gelooft dat het persoonlijk creëren van een interieur een vertaling is van je identiteit, waardoor je de kwaliteit en comfort van je leven verbetert omdat er rust en balans ontstaat op de plek waar je graag thuiskomt.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek neemt Sharon graag de tijd om je goed te leren kennen en te begrijpen. Ze heeft een goed luisterend oor, is eerlijk in haar adviezen en zorgt er altijd voor dat de persoonlijke touch van de klant in het interieur wordt verwerkt.

In haar vrije tijd gaat ze vaak op reis met haar gezin en laat ze zich graag inspireren tijdens stedentrips en/of door de schoonheid van de natuur tijdens een wandeling met haar hondenvriend James.

Samen met haar compagnon Rob en het team heeft ze iedere dag zin om dit creatieve vak te mogen uitoefenen en mensen gelukkig te maken met het persoonlijke interieurontwerp van het huis van hun dromen.

Wil je Sharon persoonlijk ontmoeten of met haar bellen om te kijken wat ze voor jouw woondromen kan betekenen?

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag van 10:00-17:00 uur geopend.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data