Wil je kennismaken met Sharon?

Samen aan de slag voor jou droom interieur!

Interieurdesign veel meer is dan alleen meubels uitkiezen; het gaat om het creëren van een leefruimte die een weerspiegeling is van jouw persoonlijke smaak, comfort en levensstijl. Om dit voor elkaar te krijgen doorlopen we met elkaar een aantal fasen om je droom interieur vorm te geven.

Kennismaken: De start van onze samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking in onze showroom. De plek waar je direct kennis kunt maken met alles op het gebied van stijlvol en luxe wonen.

Tijdens deze kennismaking willen wij je graag persoonlijk leren kennen om je woonwensen goed te kunnen begrijpen en te vertalen. We bespreken jouw smaakvoorkeuren, gezinssituatie, levensstijl en budget. Dit stelt ons in staat om inzicht te krijgen in wat je wilt bereiken en hoe we dat kunnen realiseren.

Interieur ontwerp: Op basis van de informatie uit onze gesprekken ontwikkelen we een uniek ontwerpconcept dat perfect bij jou past. Dit omvat het selecteren van meubels en gordijnen, kleurenadviezen, verlichtingsplan, luxe woonaccessoires en andere elementen die de gewenste sfeer zullen creëren.

Het resultaat: Wanneer het interieur ontwerp naar wens is, lopen wij gezamenlijk alles in detail met je door. We presenteren het gehele ontwerp met alle stoffen en kleuren waarbij wij alles voor je visualiseren. Zodra de handtekening is gezet, proosten wij graag samen op je nieuwe interieur.

Alle benodigde maten wordt door ons team bij jou thuis ingemeten en gecontroleerd. Zodra het definitieve ontwerp is goedgekeurd, beginnen we met de uitvoering. We gaan aan de slag met de complete bestelling, het productieproces en de uiteindelijke uitlevering van het hele interieur ontwerp bij jou thuis!

Plan een kennismakings­gesprek

Plan nu eenvoudig en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met Sharon via onderstaand formulier. Inplannen van een kennismaking is mogelijk op elke vrijdag en twee keer per maand op zaterdag.

Liever op een ander moment? Neem contact met ons op via info@maisonsucre.nl of 010 760 18 50.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 -17:00 uur.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data