Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Plan een vrijblijvende afspraak

Tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom maken wij graag kennis met u. Hierin kunt u al uw wensen delen met interieurdesigner Sharon. Neem tijdens deze afspraak alvast zoveel mogelijk informatie mee zoals; een plattegrond en foto’s van uw huis zodat wij u op de best mogelijke manier kunnen adviseren.

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m Donderdag: 10:00 – 17:00 geopend (volgens afspraak)
  • Vrijdag en Zaterdag:         10:00 – 17:00 geopend ** In verband met corona virus werken wij momenteel uitsluitend volgens afspraak.
  • Zondag en Maandag:        Gesloten

Vraag eenvoudig een afspraak aan en wij nemen z.s.m. contact met u op om deze afspraak te bevestigen.

Wij helpen u graag verder met het samenstellen en ontwerpen van het interieur van uw dromen!

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SPECIALE MAATREGELEN

In verband met het coronavirus hebben we maatregelen getroffen om de kans op een besmetting van onze klanten en medewerkers te verkleinen

Onze showroom is normaliter op vrijdag en zaterdag vrij toegankelijk voor bezoek van 10:00 – 17:00 uur. Wij volgen strikt de aanwijzingen van het RVIM en ontvangen momenteel in verband met het Corona virus uitsluitend onze klanten exclusief op afspraak.

Onze medewerkers zijn momenteel allemaal in goede gezondheid en hebben aangegeven graag door te werken zolang dit door de regering wordt toegestaan.

Daar wij vaak zaken doen met klanten die in het buitenland wonen zijn wij ook gewend te werken op afstand via foto’s & per mail. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide showroom met allerlei voorbeelden is het voor ons dan ook geen enkel probleem om op deze manier sfeervolle interieurs voor u samen te stellen.

Wij hopen van harte dat door alle maatregelen die zijn getroffen wij met z'n allen 'het virus' kunnen bestrijden en weer verder mogen leven in vrijheid.

Bekijk nieuwsbericht