Werkwijze Advies & Ontwerp

Wij stellen ons graag even voor;

Sharon Streuper & Rob van Velzen en hun team verwelkomen je graag bij Maison Sucre Luxury Interiors.

Sharon is het creatieve brein en ontwerpt & verzorgt de gehele styling en kleurenpalet van de interieurs. Rob zorgt voor de technische tekeningen en begeleid de plaatsing van de interieurs.

Twee totaal verschillende types, die de passie en liefde voor stijlvolle interieurs delen.

Deze combinatie maakt dat bij Maison Sucre bijzondere op maat gemaakte interieurs gecreëerd worden voor de klant die vorm en comfort wil geven aan zijn succesvolle leven en kiest voor kwaliteit en langdurig woongeluk.

 

Welk advies past het beste bij jou?

Een nieuw huis kopen of je droomhuis laten bouwen zijn hele belangrijke momenten in je leven. Hier gaat vaak al een heel proces aan vooraf voordat je deze beslissing hebt genomen.

Denk aan huizen kijken via een makelaars site of het uitkiezen van bouwgrond.

Maar hoe krijgt dat nieuwe droomhuis nu eigenlijk die prachtige uitstraling met een interieur dat balans en harmonie heeft? En hoe zorg je ervoor dat het ook perfect past bij je persoonlijke smaak en jouw manier van leven?

Hoe nu verder?

Dat je bij ons op de site terecht bent gekomen is niet voor niets. Je nieuwe droomhuis of smaak van interieurstijl past bij de sfeervolle interieurs die wij voor onze clientèle creëren.

Onze passie is het persoonlijk ontwerpen van een harmonieus en tijdloos interieur voor langdurig woongeluk. Een duurzame investering in je eigen leven en woongeluk waar je dagelijks blij van wordt en waar je graag in thuiskomt.

Is je interieur toe aan een metamorfose? Wij verzorgen ook een re-styling van je woning of (woon) kamer in combinatie met artikelen uit je bestaande interieur.

Iedereen start met een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Rotterdam. Laat je inspireren door de verschillende stijlkamers en maak kennis met de wereld van Maison Sucre. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar je kunt er ook meteen voor kiezen om vrijblijvend een afspraak met Sharon te maken.

Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles mooi bij elkaar past en alle interieur kleuren mooi op elkaar worden afgestemd. Wij hebben 3 verschillende fases van wonen waarin wij je graag kunnen begeleiden:

Interieur voor jouw nieuwe woning

Bouwbegeleiding en interieur voor jouw nieuwe woning

Re-styling van jouw huidige interieur of woning

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen dan kun je contact opnemen via onderstaande knop.

Of bekijk onze pagina ‘veel gestelde vragen’ om te zien of daar je vraag al bijstaat.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 -17:00 uur.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data