Ervaringen

Woondromen werkelijkheid laten worden is wat het interieur vak zo ontzettend mooi maakt.

Rust en balans creëren in iemands huis en interieur ‘dat past bij je persoonlijke smaak’ zorgt voor een dagelijks gevoel van geluk en comfort.

Dat is waar het team van Maison Sucre zich iedere dag mee bezig houdt.

Lees en ervaar de lieve en mooie reacties van onze klanten die hun ‘Woongeluk’ al hebben gevonden.

Bouwbegeleiding & Interieur woning

Jeltje: “De samenwerking met het team van Maison Sucre hebben wij als zeer prettig ervaren. Het hele team is erg goed op de hoogte van de projecten zodat je vlot wordt geholpen en houdt zich aan afspraken. Sharon en Rob zijn echt perfectionisten, nemen met minder geen genoegen en spreken hun leveranciers daar ook op aan. Dit leidt tot een uitstekend resultaat.”

“Het meest waardevolle advies was een serre aan het huis bouwen. Dit is de plek waar we het meeste zitten. Het is lekker licht met een heerlijke plofbank en rondom zicht op onze prachtige tuin. Sharon ziet al in een vroeg stadium wat er moet gebeuren waardoor alles in huis klopt. Ons huis voelt echt als een thuis!”

Jan & Jeltje – Ede

Bouw & Interieur huidige woning

Juliette: “De fijne sfeer en warme stijl van Maison Sucre spreekt ons erg aan. Mijn ouderlijk huis wilde wij graag in de familie houden maar dan wil je wel je ‘eigen huis’ ervan maken. Wij hebben een hele goede klik met Sharon & Rob die heel belangrijk is indien je samen zo’n groot project gaat doen.”

“Sharon combineert onze smaken naar een totaal geheel waar wij beide heel gelukkig mee zijn. Onze interieur smaak loopt best wel uiteen. Jaap houdt van strak en ik hou meer van klassiek met een versiersel. Ze verrast mij altijd en voelt iedereen perfect aan en weet na al die jaren ook heel goed wat wij mooi vinden.”

“Doordat ze alles mooi op elkaar afstemt; de tegels op de vloer, verfwerk, gordijnen tot de stoffering van de meubelen valt het eindresultaat als een puzzel in elkaar wat resulteert in een prachtig geheel, waar wij ontzettend blij mee zijn.”

Juliette & Jaap – Rotterdam

Bouwbegeleiding & Interieur woning

Harry: “De persoonlijke aanpak van Maison Sucre is een sterk merk. Sharon is in staat om schitterende combinaties te maken zelfs als je verder wilt met een bestaand interieur waar je zaken aan wilt toevoegen. Ze legt daarbij met chirurgische precisie de juiste accenten en is lenig in het meebewegen met wensen van ons als gebruiker.”

“Iedere keer heeft ze ons met het resultaat weten te verrassen. De kleur- en stijladviezen zijn zo precies en daarmee ijzersterk. We hebben zelfs de buitengevelkleuren van ons huis door haar laten bepalen omdat haar inzicht daarin verder ging dan van de architect. Vervolgens zijn alle geleverde meubels en accessoires van hoge kwaliteit en als er eens iets is werd het snel opgelost, niets is Rob te veel die de afwikkeling tot in de puntjes afregelt.

Zeer professionele en vooral ook prettige partij om mee samen te werken.”

Harry & Elly – Rotterdam

Bouwbegeleiding & Interieur woning

Ryanne:” De samenwerking met Sharon en Rob is zonder meer prettig én kundig. Zij verstaan hun vak, weten in het interieur prachtige combinaties te maken – waardoor alle ruimtes in de woning met elkaar in verbinding staan.”

“Wij bevelen Sharon van harte aan als interieur designer: ze is zeer kundig & creatief en werkt met enkel top kwaliteit stoffen en meubelen. Tevens is ze ook een heerlijk mens…opgewekt, direct én met leuke humor.”

“Haar meest waardevolle advies is dat ze de kleuren uit één van onze prachtige kunstwerken als leidraad voor het gehele interieur heeft gebruikt. Zij heeft daarnaast gewaagde stoffen voorgesteld, waarvan ik zelf niet zou kunnen bedenken dat deze bij elkaar een heel mooi geheel zouden kunnen vormen. Ons dagelijks gevoel is alsof wij wonen in een zeer comfortabel en luxe hotel. Alles klopt en iedereen die binnen stapt, is veelal onder de indruk.

Zowel de kinderen als ook wij als ouders hebben elk onze eigen slaapkamer in huis met onze eigen inrichting en kleuren uitgekozen. Daardoor vind ik mijn eigen slaapkamer een heerlijke plek om mijzelf in terug te trekken, te lezen of te rusten. Mijn mooie bed met elegante sprei en prachtige kussens afgestyled met sierlijke nachtkasten is dé echte eye-catcher als ik binnenkom en is het elke dag weer genieten.”

“Aangezien wij het hele huis met 3 woonlagen door Maison Sucre hebben laten inrichten hebben wij een langdurige periode met elkaar samengewerkt. Ook is er in die periode wel eens iets niet goed gegaan. In alle gevallen is dat accuraat en netjes opgelost. Voor ons volgende woonhuis neem ik Maison Sucre graag weer in de arm!”

Chris & Ryanne – Rotterdam

Bouwbegeleiding & Interieur woning

José: “Na een moeilijke periode, waarin ik noodgedwongen afscheid moest nemen van mijn vorige woning, ingericht door Suikertuin, brak de zon weer door. Ik kocht een nieuw huis, veel kleiner en wilde daar weer net zo mooi en fraai gaan wonen.

Na een bezoek aan Maison Sucre verzekerde Sharon mij dat ze van mijn nieuwe huis weer een echt thuis ging maken. Haar meest waardevolle advies was de nieuwe indeling die ze maakte op de plattegrond van mijn huis zoals die nu is.

De hele plattegrond werd door haar op de schop genomen en er werd heel creatief met de ruimte omgegaan, wat enorm veel mogelijkheden opleverde.”

Fantastisch dat Sharon hierin meegekeken heeft en dat we samen vorm hebben gegeven aan mijn huis en hoe verrassend mooi het is als je binnen stapt. Overal is goed over nagedacht en alles oogt zo ruim! Ze is heel deskundig en verstaat haar vak uitstekend.

De showroom, waar de afspraken plaatsvinden, is een heerlijke plek die ik graag bezoek! Met veel plezier ben ik samen met een goede vriendin diverse keren hartelijk ontvangen in de prachtige showroom. Ieder bezoek is een feestje en alle voorgestelde meubelen zijn te zien, echt heel fijn.”

En wat is het mooi geworden! Fantastisch, ik geniet iedere dag met volle teugen van mijn prachtige interieur! Ben er zo blij mee, het geeft mijn leven weer kleur. Het hele huis oogt heel ruim en is prachtig ingericht door Maison Sucre met maatwerk meubels, inbouwkasten en afgestyled met luxe woonaccessoires”

“Als ik nu mijn huis binnen komt voelt het weer als een echt thuis! Van mijn gasten krijg ik steeds weer de complimenten dat het echt mijn huis, mijn sfeer, mijn uitstraling is.”

Mijn huis past helemaal bij mij! Sharon heeft gecreëerd wat ik graag wilde en daar ben ik ontzettend blij mee!

José – Kessel

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 -17:00 uur.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data