Bouwbegeleiding & Interieur woning

Gefeliciteerd met jouw droomwoning

Gefeliciteerd! Je bent gestart met een grote persoonlijke reis: de bouw van je eigen woning! Een grootse en spannende onderneming, waarin je eindelijk je dromen werkelijkheid kunt laten worden.

Je bent je ervan bewust dat een dergelijk droomhuis niet vanzelf tot stand komt en dat je het belang ziet van een goede ‘sparring partner’ voor jou en je architect tijdens dit intensieve traject.

Maison Sucre als sparring partner zorgt ervoor dat je het eindresultaat qua wonen in een vroeg stadium al kunt beleven, zodat alle keuzes in het bouwproces ondersteunend zijn aan het eindresultaat.

Er komen namelijk direct belangrijke vragen op je af waarover je vaak snel moet besluiten:

  • Welke type/kleur steen, dakpannen, dakgoten, sierlijsten passen bij je droomhuis?
  • Waar komen alle aansluitingen, stroompunten t.b.v. buiten- en binnenverlichting?
  • Hoe zorg je ervoor dat de uitstraling van je droomhuis klopt met je droominterieur?

Wij ontwerpen van binnen naar buiten & integreren jouw persoonlijkheid en manier van leven naadloos in een stijlvol interieur op topklasse niveau.

Onze passie is het ontwerpen en creëren van balans en harmonie in een interieur dat tijdloos is en daarmee een duurzame investering is voor langdurig woongeluk!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij adviseren en begeleiden je met de te nemen stappen gedurende het gehele proces.

Door onze (bouw)begeleiding creëer je een efficiënter bouwproces & minder onnodig werk voor bouwer en/of architect.

Voorbeelden hiervan zijn: bepalen van maatvoeringen, maar ook posities van raampartijen of (binnen) wanden of plaatsing van openhaard.

Vanaf de start wordt ieder aspect dat visueel belangrijk is besproken. Voorbeelden hiervan zijn; uitgebreid lichtplan, keuze van type (binnen) deuren, hang en sluitwerk, sierlijsten, juiste kleur of type vloertegels.

Wij leggen je uit wat de resultaten zijn van de keuzes die je kunt maken, waardoor je nog meer zult genieten van het luxe wonen en zal je niet kunnen wachten op het eindresultaat.

Wij ontwerpen een persoonlijk maatwerk interieur en geven kleuradvies voor de gehele woning inclusief een ingetekende plattegrond van jouw droom interieur.

Kies je ook voor langdurig woongeluk?

Tijdens een vrijblijvende afspraak in onze inspirerende showroom in het hart van Rotterdam maken wij graag persoonlijk kennis met je.

Natuurlijk is het ook mogelijk eerst even met elkaar te bellen.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 -17:00 uur.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data