Ervaringen

Woondromen werkelijkheid laten worden is wat het interieur vak zo ontzettend mooi maakt.

Rust en balans creëren in iemands huis en interieur ‘dat past bij je persoonlijke smaak’ zorgt voor een dagelijks gevoel van geluk en comfort.

Dat is waar het team van Maison Sucre zich iedere dag mee bezig houdt.

Lees en ervaar de lieve en mooie reacties van onze klanten die hun ‘Woongeluk’ al hebben gevonden.

Interieur huidige woning

Marijke: “Ik vind dat je bij Maison Sucre heel goed geholpen wordt. Je hebt totaal geen zorgen, alles wordt netjes op en ingemeten en het past allemaal gelijk. Sharon weet precies hoe groot je meubels moeten zijn en zorgt ervoor dat het meteen prachtig bij elkaar staat en dat het niet te vol wordt in je interieur. Ik zou haar zeker aanbevelen.”

“Mijn favoriete plek is bij het achterraam in de woonkamer, daar heb ik nu een leuk zitje waar ik iedere dag met mijn dochter zit en praat. Daar nemen wij samen de dag altijd door.”

“Iedereen vind mijn interieur altijd heel mooi, warm en gezellig en ik ben er nog steeds iedere dag blij mee.”

Marijke & Cees – België

Interieur nieuw penthouse

Cees: “De samenwerking met Maison Sucre vinden wij geweldig, zakelijk en heel gezellig. Sharon weet precies wat wij mooi vinden en komt met hele fijne en leuke ideeën.”

“Wij genieten er elke dag van en zeggen dat ook dikwijls tegen elkaar. Het was duur maar wij zouden het vandaag zo weer opnieuw doen. Sharon kijkt heel goed of het bij elkaar past en mooi is.

Onze favoriete plek is de ronde eettafel met luxe stoelen die heel mooi zijn, praktisch en heerlijk zitten. Het grote wanddoek in de hal, de juiste lamp boven de tafel. Wij hebben nergens spijt van en hebben bijna alles van Maison Sucre.

Wij zijn elke dag heel blij, wat jullie doen is goed.”

Jose & Cees – Voorburg

Inrichting nieuwe woning

Jennie:” Het was ontzettend fijn om met het team van Maison Sucre samen te werken. Laagdrempelig en toch super professioneel! Als wij een vraag hadden kon ik altijd een appje sturen of bellen, super fijn.”

“Ik ben zelf best een ingetogen persoon en daarom heb ik ook gekozen voor rustige neutrale kleuren zonder al te veel poes pas. Sharon heeft mij geadviseerd om een hele kleurrijke lamp toe te voegen aan ons interieur. Eerst twijfelde ik er over maar wat ben ik blij dat ik naar Sharon geluisterd heb! De lamp is prachtig en springt er echt uit. We krijgen van iedereen complimenten over de mooie, kleurrijke lamp.”

“Ik zou Sharon zeker aanbevelen omdat ze precies weet wat je bedoelt met een paar woorden en kan het idee wat je in je hoofd hebt exact vorm geven. Ook daagt ze je uit om het een stapje verder te gaan dan waar je zelf voor kiest. Zeker een aanrader!

Het is elke dag een sprookje om thuis te komen. En iedere keer weer zeggen wij tegen elkaar, mooi hè!?  Onze favoriete plek is de hoekbank in onze woonkamer. De bank zit zo comfortabel en is uiteraard prachtig. Wij kunnen er beide heerlijk in liggen na een lange werkdag.”

Ga vooral zo door, blijf uniek en exclusief. Jullie zijn toppers en echte vakmensen. Super bedankt voor de fijne samenwerking!

Jennie & Albert van Lente – Tollebeek

City Chic interieur nieuwe woning

Linda: “Wij hebben ons kantoor en appartement in Merano – Italië door Maison Sucre laten inrichten met de nieuwe City Chic meubellijn. De samenwerking met Maison Sucre heb ik als zeer aangenaam ervaren. Het team van Maison Sucre biedt oprechte aandacht, goede service en hoge kwaliteit in al haar facetten.”

“De showroom in Rotterdam is prachtig, met zorg en aandacht hoogwaardig ingericht, om de klant een zo goed mogelijk beeld te geven. Met name is het mooi om te zien hoe de nieuwe/ moderne “City Chic Style” naadloos aansluit op de oorspronkelijke klassieke meubellijn.”

Linda: ”Ik zou Sharon zeker aanbevelen omdat zij haar vak verstaat en van haar vak houdt. Ze is een fijne vrouw met haar hart op de juiste plaats. Ze luistert naar je als geen ander en weet heel goed de wensen van ons als klant te vertalen naar een prachtig, tijdloos en duurzaam interieur, dat vele malen mooier en grootser is dan ik zelf voor ogen kon houden.”

“Het plaatje in Merano klopt helemaal, onze wens om een mooi, rustig en hoogwaardig interieur te laten creëren met comfortabele uitstraling, is uitgekomen. Ik ben heel blij en tevreden over de samenwerking met Sharon & Rob. Rob is de stille kracht achter het fantastische designerbrein van Sharon.”

“Als wij nu in Merano zijn genieten wij volop van de rust, ruimte en het luxe woon- en werkcomfort.”

Familie Lex – Veenendaal

Interieur nieuwe woning

Ton:” De samenwerking met Maison Sucre vinden wij erg goed. Sharon heeft gedurende een aantal afspraken alle tijd genomen om ons goed te adviseren t.b.v. de inrichting van ons penthouse.

De showroom waar de afspraken met Sharon plaatsvinden is sfeervol en zeer uitdagend. Fijn om in rond te lopen zodat je alles goed kunt bekijken.”

“Haar adviezen voelden meteen goed en het uiteindelijke resultaat is dat alles in het interieur tot in de detail klopt. Sharon laat je zelf kiezen en luistert naar al je wensen.

Ze zorgt er ook voor dat eventuele bestaande meubelen een mooie plek krijgen en een aanvulling zijn in het nieuwe interieur.”

“ Ons meest favoriete plek is de livingroom geworden, de sfeer klopt en het beantwoordt aan al onze wensen en verwachtingen. Ook de uitlevering van ons interieur is prima verlopen. Wij genieten elke dag van ons interieur.”

Ton en Margo – Oosterhout

Interieur Nieuwe Woning

Wij hebben de samenwerking met Maison Sucre als heel waardevol mooi en warm ervaren. De combinatie van Sharon en Rob is heel fijn want ze vullen elkaar goed aan.

Bij alle vragen, hoe klein ook konden we terecht en altijd stonden ze voor ons klaar. Zelfs in het weekend als ik weer eens in paniek was of alles wel zou passen had Sharon een luisterend oor en stelde ze mij gerust. Onze complimenten voor het hele team van Maison Sucre.

De showroom is prachtig en waardevol om te kunnen zien, voelen en beleven welke spullen er later in je huis komen te staan. Sharon haar briljante creatieve brein heeft ons enorm geholpen om te komen tot een droom inrichting waarin we ons zo enorm thuis voelen.

Heel knap hoe Sharon ons begeleidt heeft van het begin tot eind. Steeds weer opnieuw alles bekijken waar we de vorige keer gebleven waren om weer het geheugen op te frissen en te kijken of we er nog steeds blij mee zijn.

Ook de details, welke Sharon uitgedacht heeft, op alle kasten en wandbuffet zijn fenomenaal. Dat maakt echt je huis tot jouw huis. Ook de eind styling op locatie door Sharon is zo mooi. Onze complimenten hoe ze dat in Rotterdam allemaal uitdenkt en dat alles op locatie dan ook qua maat en kleurstelling helemaal past.

Ook Rob was altijd benaderbaar voor advies of andere technische vragen. Zo fijn iemand met zoveel kennis en kunde.

Wij zijn heel blij dat we Sharon benadert hebben voor de hulpvraag m.b.t. het interieur en hebben haar al aanbevolen bij een aantal vrienden. Het hele huis voelt zo prettig aan. Heerlijk iedere dag weer genieten van onze mooie woning. Sharon en Rob zitten in ons hart!

Aldo & Natalja – Zoetermeer

Interieur huidige woning

Ron: “De samenwerking met het team van Maison Sucre vinden wij zeer prettig. Wij komen met enige regelmaat terug voor een andere deel van ons huis.

Door het advies van Sharon hebben wij nu andere kleuren op de muren, mooie verlichting waardoor de keuken een warmere uitstraling krijgt.”

“Wij bevelen Sharon zeker aan door haar expertise, gevoel voor sfeer en eerlijk advies. Wij genieten elke dag van ons interieur en met name de woonkamer.

Het is nu de warme familie kamer geworden die wij graag wilden hebben.”

Ron & Joke – Rotterdam

Interieur huidige woning

Lilian: “Graag deel ik mijn positieve ervaring van Maison Sucre. Het team is zeer vriendelijk, geven goede service en hebben veel ervaring. Sharon maakt een tekening op schaal zodat je de verhoudingen in je interieur goed kunt zien en ze maakt mooie combinaties van de juiste kleuren dat mooi bij elkaar past.”

“Het interieur is van goede kwaliteit, tijdloos en niet aan mode onderhevig. Sharon heeft veel ervaring, is service gericht, levert maatwerk, is vriendelijk en zeer prettig om mee samen te werken. De fauteuil met voetenbank bij de openhaard is mijn favoriete plek, als ik s’ avonds thuis ben, kom ik hier tot rust.”

Lilian de Vrij – Middelharnis

Interieur woning

Monique: “De samenwerking met Maison Sucre vinden wij super en zijn al 19 jaar (inclusief het bedrijf Suikertuin) een zeer tevreden klant.”

“Wij vinden het ontzettend waardevol dat Sharon precies begrijpt en weet wat onze persoonlijke smaak is en samen met Rob zijn ze al jaren een heel goed team.”

“Het resultaat in ons dagelijks leven ervaren wij als zeer prettig. Onze favoriete plek is ons nieuwe buitenverblijf achterin de tuin. Alles is zo mooi door Sharon & Rob afgestemd en ingericht dat wij nu een extra plek hebben om te genieten.”

Monique & Iem – Maasdijk

Interieur huidige woning

Kees:” De samenwerking met Maison Sucre hebben wij als zeer goed ervaren. De indeling en ontwerp van de keuken met de daarbij horende materialen vonden wij zeer waardevol.”

“De woonkamer en keuken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dan is met name onze bar ons meest favoriete plek. Het was ook heel fijn dat sommige van onze oude “antieke” meubelen op een fantastische wijze werden ingepast in onze nieuwe interieur.

Zoals bijvoorbeeld het herstofferen van onze eigen stoelen in een lila velours stof & het opnieuw inlijsten van onze eigen prenten zodat het weer past bij de totaal atmosfeer.”

“Sharon heeft echt kennis van indeling, kleur en materialen waardoor ze het complete plaatje creëert. Ons interieur ervaren wij als geweldig en fantastisch. Wij zijn er iedere dag blij mee en hebben nergens spijt van!”

Kees & Thea – Rotterdam 

Inrichting huidige woning

Cees: “Het vernieuwde interieur ervaren wij als geweldig en wij zijn dan ook 100% tevreden. Wij zouden niet meer anders willen”.

“De samenwerking met Sharon is prettig, sfeervol maar ook zakelijk. Wij bevelen Sharon van harte aan als interieur designer omdat ze vriendelijk en vakkundig is en niet opdringerig; dus een echte professional! Het meest waardevolle advies is de vormgeving en kleurstelling van het hele interieur. Het brengt echt rust in je eigen leefomgeving”.

“De luxe fauteuils rondom de openhaard is onze meest favoriete plek in het huis geworden. Vanuit daar hebben wij zicht op ons hele interieur en dat is iedere keer weer genieten. Maison Sucre is een toptent, betrouwbaar en geeft goede service.”

Cees en Lenie – Barendrecht

 

Interieur huidige woning

Monique:” Het resultaat van ons nieuwe interieur is heerlijk rustig, warm en niet meer weg van huis willen zijn. Je eigen paleisje ook al is het maar één ruimte in de woning. Alles klopt nu en ademt warmte, rust en sfeer uit.

De samenwerking is ons uitstekend bevallen. Alles wordt in detail besproken betreffende kleuren, materialen en stijl. De uitlevering van de meubelen is ook geweldig verlopen, ontzettend netjes en kalm en met respect voor de meubelen die geplaatst worden bij de klant.”

“Sharon geeft het vertrouwen dat het gewoon mooi wordt, want zij weet het. Ze is een hele goede interieur designer met verstand van zaken en dat voel je. Alles moet kloppen in de ruimte waar je gaat veranderen want anders ga je er niet blij van worden.

De showroom is één grote woonkamer en voelt niet als een showroom. Het is gewoon heerlijk om daar te verblijven en bij binnenkomst voel je gelijk: dit is het. Dit is wat wij bedoelen, je hoeft het niet te verwoorden en Sharon, ..die doet de rest.”

Peter & Monique Mans – Ridderkerk

Interieur huidige woning

 

Tim: “Wij komen al jaren bij Maison Sucre en als je de showroom binnenloopt dan voelen wij ons meteen thuis. De showroom voelt warm, sfeervol en relax aan en het fijne is dat Sharon precies weet wat onze smaak is”.

‘Haar advies is altijd om het huis warm en sfeervol te laten voelen als je thuis komt en dat is perfect gelukt. Wij bevelen Sharon van harte aan. Ze is een fijne dame om mee samen te werken, maar sluit ook Manus van alles Rob niet uit.

“Als ik na een dag hard werken thuis kom, plof ik op de bank, kijk om mij heen en wil dan niet meer de deur uit. Alle ruimtes in ons huis zijn door Maison Sucre ingericht en overal ben ik even blij mee”, vertelt Tim.

‘Onze laatste aanwinst is een mooi decorstuk ‘borstbeeld Hermes’ voor in de hal als je binnenkomt en wij zijn nu bezig met de nieuwe Maison Sucre keuken’.

‘Tim:” Wij vinden het een fijne zaak om te shoppen, het kost wat, maar je komt dit interieur nergens anders tegen dus dat is het zeker waard!”

Tim & Karin Put – Rhoon

Interieur Huidige woning

Vehanoosh: “Onze samenwerking begon circa 20 jaar geleden door een advertentie van een prachtige eettafel van interieurbedrijf Suikertuin. Na jaren zoeken hadden wij eindelijk een prachtige interieurzaak gevonden, helemaal onze smaak. Annemiek heeft ons huis toen prachtig ingericht met een warm en gezellig interieur als resultaat. Na de sluiting van Suikertuin en onze wens voor een nieuw interieur was de keuze snel gemaakt, dan ga je naar Maison Sucre!”

“Ons interieur is weer warm en gezellig en voelt niet, zoals je vaak tegenkomt, als een showroom naar de smaak van een desbetreffende interieur designer. Wij raden Sharon met hart en ziel aan, eindelijk iemand die echt naar je luistert en je wensen vertaald naar een interieur die geheel aan onze wensen voldoet. Elke plek in huis is bijzonder geworden en wij genieten volop van ons interieur.

Haar meest waardevolle advies; probeer zoveel mogelijk uit je leven te halen want voordat je het weet is het te laat.”

“Onze ervaring met Maison Sucre is geweldig en als wij binnenkort weer een nieuw interieur nodig hebben dan gaan wij weer naar Sharon.”

Johan en Vehanoosh Krijger – Loosdrecht

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 -17:00 uur.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data