Ervaringen

Woondromen werkelijkheid laten worden is wat het interieur vak zo ontzettend mooi maakt.

Rust en balans creëren in iemands huis en interieur ‘dat past bij je persoonlijke smaak en leven’ zorgt voor een dagelijks gevoel van geluk en comfort.

Wij passen woongeluk zowel toe bij nieuwe woningen maar begeleiden ook klanten bij het re-stylen van hun huidige woning & interieur.

Wil je vanaf de bouw van jullie droomhuis bouwbegeleiding hebben in combinatie met een nieuw interieur? Of ben je toe aan een nieuwe Maison Sucre keuken?

Dit zijn allemaal onderdelen waar het team van Maison Sucre zich iedere dagelijks mee bezig houdt.

Lees, ervaar en laat je inspireren door de lieve en mooie reacties van onze klanten die hun ‘Woongeluk’ al hebben

Re-Styling huidige woning

Gerda: “De samenwerking met Maison Sucre hebben wij als zeer positief ervaren want na de re-styling van onze woonkamer hebben ze ook de re-styling van de hele bovenverdieping verzorgd. Tijdens een bezoek aan de showroom wist ik meteen toen ik binnen kwam, dit wil ik ook. Het fijne van Sharon is; ze luistert, denkt mee en maakt je blij.”

“Rob is de stille kracht en zorgt dat alles goed verloopt. Ons huis voelt nu geweldig aan, als een warme deken. Tijdens de re-styling van de hele 1e verdieping heeft ze alle kamers omgegooid en opnieuw ingedeeld, de trap dicht gezet waardoor het allemaal nu zo mooi en praktisch is ingedeeld. De walk-in closet ‘mijn woondroom’ is in vervulling gegaan en is nu mijn favoriete plek in huis geworden.”

Gerda & Theo – Ridderkerk

Re-Styling & Maison Sucre keuken

Pieter: “De samenwerking met Maison Sucre is in één woord en in alle opzichten “FANTASTISCH”. Het meest waardevolle advies is eigenlijk teveel om op te noemen. Sharon is werkelijk een top styliste en met verenigde krachten willen wij haar dan ook nomineren voor Interieur Designer van 2023.

Pieter: “Wij bevelen Sharon voor 100% aan. Ze heeft op een ongelofelijke mooie manier, enkele bijzondere stukken zoals een concertvleugel en antieke schilderijen, weten samen te brengen in ons nieuwe interieur. Wij hebben nu een leef omgeving gekregen waarbij wij het gevoel krijgen nooit meer weg te willen…. zelfs niet meer op vakantie.

Met de laatste toevoeging; de nieuwe Maison Sucre keuken is het hele appartement, inclusief ons kantoor, één geheel geworden.”

“Zo’n fijn en warm gevoel hebben wij nog nooit mogen ervaren in ons appartement maar nu wel dankzij Sharon, Rob en Gabriela van Maison Sucre”

Pieter van der Ploeg – Katwijk aan Zee

Re-styling huidige woning

Gisselle: “De samenwerking met Maison Sucre hebben wij als zeer professioneel en prettig ervaren. Sharon raden wij graag aan als interieur designer omdat zij goed naar je wensen luistert en dat meeneemt in de beschikbare opties.”

‘Wij ervaren ons interieur als zeer plezierig in ons dagelijkse leven. Het meest waardevolle advies is dat Sharon adviseert om lange termijn te denken met het nemen van beslissingen op het gebied van interieur’.

‘Ons meest favoriete plek is de woonkamer geworden bij de openhaard waar wij graag zitten met ons hele gezin.’

Familie Gisselle – Rotterdam

Re-styling huidige woning

Evita: “De samenwerking met het team van Maison Sucre is ontzettend prettig. Er ontstond meteen een fijne chemie, het voelde vertrouwd en zijnde in goede handen. Onze eigen argumenten werden gerespecteerd en nieuwe adviezen werden overtuigend gebracht. De nieuwe indeling en (her) inrichting van de woonkamer…hiermee heeft Sharon ons volledig verrast. Deze was te vol en onrustig. Nu is er balans en rust en heeft het bovendien een prachtige rijke uitstraling gekregen”.

“Sharon is enorm ervaren en professioneel en neemt je op natuurlijke en overtuigende manier bij de hand op weg naar een nieuw interieur. Door de verschillende contactmomenten groei je als het ware met haar mee naar je nieuwe interieur. We zijn enorm blij en trots op ons huis. Het is een warm thuis geworden waar wij elke dag van genieten”.

“Het meest waardevolle advies is de indeling van de woonkamer. Deze wordt nu volledig door ons benut door de diverse zit mogelijkheden. Afhankelijk van onze ‘mood’ kunnen wij naar de tuin of anders naar buiten kijken. Daardoor gaat deze tijdloze inrichting nooit vervelen”.

“Wij zijn enorm verrast door het feit wat er – door de ogen van Sharon – allemaal nog mogelijk was met ons huis. Hierdoor zijn nu alle ruimten optimaal benut en voelt het, door de bereikte balans, als een warme deken”.

Roel en Evita – Oostvoorne

Re-styling huidige woning

Joke: “De showroom van Maison Sucre heeft een ‘rijke’ entree, bevat luxe interieur meubelen en artikelen die warmte in huis brengen. De samenwerking met het team is gastvrij, prettig en spannend.

Tijdens een persoonlijk gesprek laat Sharon je inzien dat je oude patronen moet loslaten en ondanks die “andere inzichten” toch de regie moet houden en royaal moet denken, niet te klein.”

“Het resultaat van de re-styling van onze woonkamer; ik zie elke dag de luxe ervan en ben er trots op! Als ik moe ben dan zit ik lekker op de bank, als ik de krant wil lezen in de fauteuil bij het raam en als ik van mijn interieur wil genieten zit ik aan de koffie tafel.

Sharon is van de details, even iets anders neerzetten kan al een hele verandering zijn dus bevelen haar van harte aan.”

Joke en Ap – Rotterdam

Re-styling Penthouse

Nely: “We wilden al een tijdje ons penthouse opnieuw re-stylen, maar vonden het heel lastig om zelf een nieuw geheel te creëren. Het moest voor ons gevoel nu ook in één keer goed zijn.

Bij Sharon en Rob van Maison Sucre werden we bij de re-styling volledig ontzorgt. Waarbij ze bij het opstellen van het interieur advies onze persoonlijke wensen en behoeften mee namen.

Vooral de goede communicatie en professionele maar fijne begeleiding gaven ons een heel vertrouwd gevoel. Het gebeurt niet vaak maar bij het zien van het eindresultaat moesten we toch een traantje laten.

Een smaakvol interieur is voor ons zó waardevol. Ons penthouse is nu de plek geworden waar we ons heerlijk thuis voelen, waar we trots op zijn!

Sharon en Rob weten als geen ander alles perfect op elkaar af te stemmen met behoud van onze persoonlijkheid.”

Nely en Harold Verloop

Re-styling Herenhuis

Elice: “De samenwerking met Maison Sucre heb ik als heel goed ervaren. Ik vond het ook fijn dat het informeel en laagdrempelig was.

Sharon heeft ons ontzettend goed geholpen om ons huis prachtig en chique te maken. Het resultaat is echt top, gewoon wauw. Iedereen die ons huis binnenkomt, vindt ons huis heel mooi en stijlvol.”

“Het team van Maison Sucre levert echt maatwerk. Ze gaan professioneel te werk en Sharon is heel goed in haar werk. Ze weet precies wat mooi bij elkaar past, komt met goede ideeën en is zeer behulpzaam.

Maar ze is ook heel klantvriendelijk en spontaan. Het is fijn en gezellig om Sharon als interieurdesigner te hebben. De showroom van Maison Sucre is heel mooi en ik kom daar graag en het is lekker dichtbij.

Het is de meubelzaak waar ik naar op zoek was. Zo blij dat ik hem gevonden heb. Het interieur in ons dagelijkse leven voelt geweldig en wij zijn er ontzettend blij mee.

Ik vind alle ruimtes in huis heel fijn om er te zijn. Maar de woonkamer is stiekem toch mijn favoriete plek.” Ik wil Sharon ontzettend bedanken, maar ook Rob. Fantastisch team!

Elice van Dijk – Rotterdam

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 -17:00 uur.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data