Ervaringen

Woondromen werkelijkheid laten worden is wat het interieur vak zo ontzettend mooi maakt.

Rust en balans creëren in iemands huis en interieur ‘dat past bij je persoonlijke smaak’ zorgt voor een dagelijks gevoel van geluk en comfort.

Dat is waar het team van Maison Sucre zich iedere dag mee bezig houdt.

Lees en ervaar de lieve en mooie reacties van onze klanten die hun ‘Woongeluk’ al hebben gevonden.

Re-styling huidige woning

Joke: “De showroom van Maison Sucre heeft een ‘rijke’ entree, bevat luxe interieur meubelen en artikelen die warmte in huis brengen. De samenwerking met het team is gastvrij, prettig en spannend.

Tijdens een persoonlijk gesprek laat Sharon je inzien dat je oude patronen moet loslaten en ondanks die “andere inzichten” toch de regie moet houden en royaal moet denken, niet te klein.”

“Het resultaat van de re-styling van onze woonkamer; ik zie elke dag de luxe ervan en ben er trots op! Als ik moe ben dan zit ik lekker op de bank, als ik de krant wil lezen in de fauteuil bij het raam en als ik van mijn interieur wil genieten zit ik aan de koffie tafel.

Sharon is van de details, even iets anders neerzetten kan al een hele verandering zijn dus bevelen haar van harte aan.”

Joke en Ap – Rotterdam

Bouwbegeleiding & Interieur woning

Ryanne:” De samenwerking met Sharon en Rob is zonder meer prettig én kundig. Zij verstaan hun vak, weten in het interieur prachtige combinaties te maken – waardoor alle ruimtes in de woning met elkaar in verbinding staan.”

“Wij bevelen Sharon van harte aan als interieur designer: ze is zeer kundig & creatief en werkt met enkel top kwaliteit stoffen en meubelen. Tevens is ze ook een heerlijk mens…opgewekt, direct én met leuke humor.”

“Haar meest waardevolle advies is dat ze de kleuren uit één van onze prachtige kunstwerken als leidraad voor het gehele interieur heeft gebruikt. Zij heeft daarnaast gewaagde stoffen voorgesteld, waarvan ik zelf niet zou kunnen bedenken dat deze bij elkaar een heel mooi geheel zouden kunnen vormen. Ons dagelijks gevoel is alsof wij wonen in een zeer comfortabel en luxe hotel. Alles klopt en iedereen die binnen stapt, is veelal onder de indruk.

Zowel de kinderen als ook wij als ouders hebben elk onze eigen slaapkamer in huis met onze eigen inrichting en kleuren uitgekozen. Daardoor vind ik mijn eigen slaapkamer een heerlijke plek om mijzelf in terug te trekken, te lezen of te rusten. Mijn mooie bed met elegante sprei en prachtige kussens afgestyled met sierlijke nachtkasten is dé echte eye-catcher als ik binnenkom en is het elke dag weer genieten.”

“Aangezien wij het hele huis met 3 woonlagen door Maison Sucre hebben laten inrichten hebben wij een langdurige periode met elkaar samengewerkt. Ook is er in die periode wel eens iets niet goed gegaan. In alle gevallen is dat accuraat en netjes opgelost. Voor ons volgende woonhuis neem ik Maison Sucre graag weer in de arm!”

Chris & Ryanne – Rotterdam

Interieur huidige woning

 

Tim: “Wij komen al jaren bij Maison Sucre en als je de showroom binnenloopt dan voelen wij ons meteen thuis. De showroom voelt warm, sfeervol en relax aan en het fijne is dat Sharon precies weet wat onze smaak is”.

‘Haar advies is altijd om het huis warm en sfeervol te laten voelen als je thuis komt en dat is perfect gelukt. Wij bevelen Sharon van harte aan. Ze is een fijne dame om mee samen te werken, maar sluit ook Manus van alles Rob niet uit.

“Als ik na een dag hard werken thuis kom, plof ik op de bank, kijk om mij heen en wil dan niet meer de deur uit. Alle ruimtes in ons huis zijn door Maison Sucre ingericht en overal ben ik even blij mee”, vertelt Tim.

‘Onze laatste aanwinst is een mooi decorstuk ‘borstbeeld Hermes’ voor in de hal als je binnenkomt en wij zijn nu bezig met de nieuwe Maison Sucre keuken’.

‘Tim:” Wij vinden het een fijne zaak om te shoppen, het kost wat, maar je komt dit interieur nergens anders tegen dus dat is het zeker waard!”

Tim & Karin Put – Rhoon

Interieur Nieuwe Woning

Wij hebben de samenwerking met Maison Sucre als heel waardevol mooi en warm ervaren. De combinatie van Sharon en Rob is heel fijn want ze vullen elkaar goed aan.

Bij alle vragen, hoe klein ook konden we terecht en altijd stonden ze voor ons klaar. Zelfs in het weekend als ik weer eens in paniek was of alles wel zou passen had Sharon een luisterend oor en stelde ze mij gerust. Onze complimenten voor het hele team van Maison Sucre.

De showroom is prachtig en waardevol om te kunnen zien, voelen en beleven welke spullen er later in je huis komen te staan. Sharon haar briljante creatieve brein heeft ons enorm geholpen om te komen tot een droom inrichting waarin we ons zo enorm thuis voelen.

Heel knap hoe Sharon ons begeleidt heeft van het begin tot eind. Steeds weer opnieuw alles bekijken waar we de vorige keer gebleven waren om weer het geheugen op te frissen en te kijken of we er nog steeds blij mee zijn.

Ook de details, welke Sharon uitgedacht heeft, op alle kasten en wandbuffet zijn fenomenaal. Dat maakt echt je huis tot jouw huis. Ook de eind styling op locatie door Sharon is zo mooi. Onze complimenten hoe ze dat in Rotterdam allemaal uitdenkt en dat alles op locatie dan ook qua maat en kleurstelling helemaal past.

Ook Rob was altijd benaderbaar voor advies of andere technische vragen. Zo fijn iemand met zoveel kennis en kunde.

Wij zijn heel blij dat we Sharon benadert hebben voor de hulpvraag m.b.t. het interieur en hebben haar al aanbevolen bij een aantal vrienden. Het hele huis voelt zo prettig aan. Heerlijk iedere dag weer genieten van onze mooie woning.

Sharon en Rob zitten in ons hart!

Aldo & Natalja – Zoetermeer

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 -17:00 uur.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data