Ervaringen

Woondromen werkelijkheid laten worden is wat het interieur vak zo ontzettend mooi maakt.

Rust en balans creëren in iemands huis en interieur ‘dat past bij je persoonlijke smaak’ zorgt voor een dagelijks gevoel van geluk en comfort.

Dat is waar het team van Maison Sucre zich iedere dag mee bezig houdt.

Lees en ervaar de lieve en mooie reacties van onze klanten die hun ‘Woongeluk’ al hebben gevonden.

Renovatie Maison Sucre keuken - Fairmont

Pieter: “De samenwerking met Maison Sucre is in één woord en in alle opzichten “FANTASTISCH”. Het meest waardevolle advies is eigenlijk teveel om op te noemen. Sharon is werkelijk een top styliste en met verenigde krachten willen wij haar dan ook nomineren voor Interieur Designer van 2023.

Pieter: “Wij bevelen Sharon voor 100% aan. Ze heeft op een ongelofelijke mooie manier, enkele bijzondere stukken zoals een concertvleugel en antieke schilderijen, weten samen te brengen in ons nieuwe interieur. Wij hebben nu een leef omgeving gekregen waarbij wij het gevoel krijgen nooit meer weg te willen…. zelfs niet meer op vakantie.

Met de laatste toevoeging; de nieuwe Maison Sucre keuken is het hele appartement, inclusief ons kantoor, één geheel geworden.”

“Zo’n fijn en warm gevoel hebben wij nog nooit mogen ervaren in ons appartement maar nu wel dankzij Sharon, Rob en Gabriela van Maison Sucre”

Pieter van der Ploeg – Katwijk aan Zee

Maison Sucre keuken - Fairmont

Na het zien van onze Maison Sucre keuken bij het bekende TV-programma Business Class op RTL7 wilde dit echtpaar de sfeer in de showroom zelf eens beleven en bezocht de showroom tijdens een Inspiratie Zaterdag.

Na een gezellige gesprek in de showroom vertelde de klant zijn wensen voor een nieuwe keuken en daarbij ook het aanpakken van het totale interieur.

Zie de foto’s waarin de bar een geweldig middelpunt is geworden in de keuken.

De keuze voor warme kleuren in de gordijnstoffen in combinatie met onze muurverven Zand & Zonlicht en natuurlijk de bijzondere barverlichting met kaarsen zorgen voor een stijlvolle keuken atmosfeer.

Dirk & Brigitte – Aalsmeer

Maison Sucre keuken - Long Island

John:” De samenwerking met Maison Sucre is professioneel op hoog niveau, service gericht en met oog voor detail. De persoonlijke betrokkenheid bij de inrichting vinden wij zeer waardevol.

Ik zou Sharon en Maison Sucre zeker aanbevelen voor de warme, klassieke stijl met grandeur waar wij helemaal weg van zijn sinds Suikertuin. Sharon heeft hier een eigentijdse component aan toegevoegd.”

“Ons interieur ervaren wij dagelijks als warm, weelderig hotel chique, comfortabel en tijdloos klassiek maar met een groots gebaar. Daardoor is het interieur een waardevolle investering in langdurig woongenot die nooit verveelt.

Graag maken wij nog eens gebruik van styling op locatie om de bestaande inrichting net de finishing touch te geven!”

John – Purmerend

Maison Sucre Keuken - Aspen

Tim: “Wij komen al jaren bij Maison Sucre en als je de showroom binnenloopt dan voelen wij ons meteen thuis. De showroom voelt warm, sfeervol en relax aan en het fijne is dat Sharon precies weet wat onze smaak is”.

‘Haar advies is altijd om het huis warm en sfeervol te laten voelen als je thuis komt en dat is perfect gelukt. Wij bevelen Sharon van harte aan. Ze is een fijne dame om mee samen te werken, maar sluit ook Manus van alles Rob niet uit.

“Als ik na een dag hard werken thuis kom, plof ik op de bank, kijk om mij heen en wil dan niet meer de deur uit. Alle ruimtes in ons huis zijn door Maison Sucre ingericht en overal ben ik even blij mee”, vertelt Tim.

‘Onze laatste aanwinst is een mooi decorstuk ‘borstbeeld Hermes’ voor in de hal als je binnenkomt en wij zijn nu bezig met de nieuwe Maison Sucre keuken’.

‘Tim:” Wij vinden het een fijne zaak om te shoppen, het kost wat, maar je komt dit interieur nergens anders tegen dus dat is het zeker waard!”

Tim & Karin Put – Rhoon

Maison Sucre Keuken - Fairmont

Bij een Maison Sucre interieur hoort natuurlijk ook een prachtige keuken uit deze klassieke keukenserie. Hier is gekozen voor een mooi Taj Mahal aanrechtblad.

Een voorbeeld van zwarte keuken Fairmont staat ook in de showroom van Maison Sucre gepresenteerd zodat je meteen goed beeld hebt van de mogelijkheden.

José; “De plaats van de keuken is het centrum van mijn woonkamer geworden  waardoor de totale woonruimte op een hele natuurlijke manier verdeeld is.

Aan de ene kant mijn gezellige woonkamer en aan de andere kant een grote eettafel met matching lampen voor een geweldige atmosfeer.

Ik geniet iedere dag van mijn prachtige interieur & keuken, ik ben er zo blij mee!

José – Kessel

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 -17:00 uur.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data