Meest gestelde vragen op een rijtje:

Ons team krijgt geregeld vragen over onze werkwijze waardoor wij een aantal vragen hieronder hebben uitgewerkt.

Staat je vraag er niet bij;  Bel ons op 010-760 18 50 of mail je vraag naar info@maisonsucre.nl

Hoe omschrijf je deze stijl precies?

Maison Sucre is een interieurstijl op zichzelf en staat voor warm en stijlvol wonen. Doordat wij graag werken met klassieke elementen maar ook moderne vormen toepassen in onze interieurs creëren wij, in combinatie met de persoonlijke smaak van onze clientèle, exclusieve maatwerk interieurs die nergens mee te vergelijken zijn!

Wij hebben een exclusieve collectie Easy Classic & Modern Chic samengesteld die uitgebreid te bekijken en te beleven valt in onze stijlvolle showroom.

Hoe kunnen wij een afspraak maken en waar vindt dit plaats?

Onze stijlvolle showroom in het hart van Rotterdam is de plek waar de afspraken plaats vinden. Door de totaalbeleving in de showroom kun je goed zien wat wij voor je kunnen creëren. Je kunt een afspraak maken via onze website, telefonisch contact opnemen of een email sturen naar info@maisonsucre.nl.

Kunnen wij de showroom bezoeken zonder eerst een afspraak te maken?

Ja natuurlijk is dat is mogelijk. Iedere vrijdag is onze showroom te bezoeken en geopend van 10:00-17:00 uur.

Ook iedere 1e en 3e zaterdag van de maand in onze showroom geopend tijdens inspiratie zaterdag. Je kunt dan zonder afspraak de showroom bezoeken en rondwandelen door de verschillende stijlkamers. Kijk op onze pagina “Inspiratie zaterdag” zodat je kunt zien welke dagen wij precies geopend zijn.

Wat kost een interieur ontwerp zodra wij voor jullie kiezen?

Het ligt eraan welk onderdeel van het huis je wilt gaan doen. Betreft het een interieur ontwerp voor heel huis of alleen een interieur ontwerp voor bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer? Of wil je graag een re-styling van een woonruimte?

Tijdens een telefoon gesprek of een persoonlijk afspraak in onze showroom bespreken wij de mogelijkheden omtrent je interieur. Aan de hand daarvan kunnen wij bepalen wat wij voor je kunnen betekenen en welk adviespakket van toepassing is waarmee wij je het beste kunnen begeleiden voor het creëren van jou droominterieur.

De mooie kastenwanden en luxe garderobekasten op diverse foto's ontwerpen jullie deze ook op maat?

Jazeker, onze maatwerk kastenwanden worden per project ontworpen. In onze showroom staan verschillende modellen gepresenteerd zodat wij de verschillende mogelijkheden goed kunnen laten zien want de keuze is eindeloos.

 

Verzorgen jullie naast de inrichting ook bouw- begeleiding van een project?

Ja, wij verzorgen ook bouwbegeleiding. Doordat wij ervoor zorgen dat je het eindresultaat qua wonen in een vroeg stadium al kunt beleven, kunnen alle keuzes in het bouwproces ondersteunend zijn aan de oplevering van uw droomhuis.

Denk aan het verplaatsen van een raam/ deur t.b.v. zichtlijnen/ stroompunten/ serre aanbouw/ plaats van openhaard etc.  die tijdens het bouwproces  meteen goed geplaatst kunnen worden door de bouwer/ architect waardoor je kosten kunt besparen.

 

 

Komen jullie bij ons thuis langs voor een interieur advies/ re-styling van een (woon) kamer?

In de meeste situaties is dit niet meteen nodig maar dit is wel mogelijk. Wij vragen altijd eerst duidelijke foto’s mee te nemen van je huidige interieur tijdens de 1e afspraak die in onze stijlvolle showroom plaats vindt. Tijdens dit persoonlijk gesprek kunnen wij dan door onze jarenlange ervaring een hele goede inschatting maken voor wat er precies nodig is aan de hand van je wensen een afspraak op locatie maken.

Is het mogelijk mijn interieur net zo stijlvol en luxe te krijgen zoals op jullie foto's?

Jazeker, onze interieur designer Sharon creëert al deze luxe interieurs samen met onze klanten. Doordat iedereen anders is en andere woonwensen heeft is het iedere keer weer een cadeau om een mooi persoonlijk interieur te mogen creëren.

Onze stijlvolle showroom en al onze voorbeeld foto’s op onze website zijn allemaal van reeds opgeleverde huizen en dienen als onze mooiste visitekaartjes!

Vroeger was er ook een bedrijf genaamd Suikertuin in Rotterdam, is dat bij jullie bekend?

Onze roots liggen bij het interieurbedrijf Suikertuin, daar is het allemaal begonnen en hebben Sharon en Rob het interieur vak mogen leren. Na de sluiting van Suikertuin hebben ze samen  Maison Sucre Luxury Interiors gestart.

De aannemer vraagt waar ik mijn lichtpunten wil hebben in de woning? Maar wij hebben geen idee!

Een uitgebreid lichtplan wordt ook door ons verzorgt en is een heel belangrijk onderdeel van het interieur en voor de look & feel van je woning. Maar voordat er een lichtplan kan worden gemaakt heb je eerst duidelijkheid nodig over de inrichting van je woonruimte. Waar komt de bank, de plaats van je eettafel en keuken etc.

Tijdens een telefoon gesprek of een persoonlijk afspraak in onze showroom bespreken wij de mogelijkheden omtrent je interieur. Aan de hand daarvan kunnen wij bepalen wat wij voor je kunnen betekenen en welk adviespakket van toepassing is waarmee wij je het beste kunnen begeleiden voor het creëren van jou droominterieur.

Waar zit jullie showroom precies en zijn er meerdere filialen?

Wij zijn uniek in Nederland en zijn daarom alleen in Rotterdam te vinden. Onze sfeervolle showroom zit in het hart van Rotterdam en op 5 minuten loop afstand van de Markthal.

Er is voldoende parkeergelegenheid en gezellige eet mogelijkheden in de buurt dus een prima startpunt voor een showroom bezoek in combinatie met een heerlijke ochtend of middagje Rotterdam.

 

Maken jullie ook 3D tekeningen van een interieur ontwerp?

Wij maken standaard geen 3D tekeningen van onze ontwerpen. Wij hebben een geweldige showroom compleet gedecoreerd en tot de kleinste puntjes afgestyled om onze clientèle een totaal beleving te geven. Indien je een 3D tekening wenst is dit mogelijk tegen betaling.

Werken jullie ook met bestaande meubelen in combinatie met nieuw?

Jazeker, wij vinden het altijd leuk om met bestaande meubelen, bijzondere erfstukken of een mooi antiek exemplaar in de interieurs te werken. Zo wordt een interieur persoonlijk en krijgt je het gewenste interieur wat past bij jou manier van leven.

Leveren jullie projecten helemaal van A tot Z op? Wij hebben een leuk vakantiehuis in het buitenland.

Het totaal ont zorgen van onze clientèle tijdens hun projecten is iets wat hoog in vaandel staat in ons bedrijf. Onze kracht ligt in het feit dat wij in een vroeg stadium ervoor zorgen dat je het eindresultaat qua wonen al kunt beleven. Hierdoor kunnen alle te nemen stappen en keuzes goed worden voorbereid die ondersteunend zijn aan de oplevering van uw droomhuis.

Wij verzorgen de interieurs voor huizen in zowel Nederland als in het buitenland en werken samen met een erkend transportbedrijf zodat je er geen omkijken naar hebt.

Verzorgen jullie ook stijlvolle keukens die passen bij het interieur?

Wij hebben in samenwerking met Tieleman Keukens een geweldige serie keukens ontworpen met een prachtige uitstraling die past bij onze luxe interieur stijl.

In onze showroom in Rotterdam hebben wij een mooie keuken gepresenteerd maar ook in de  showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis staan een aantal geweldige keukens gepresenteerd.

Wat is de levertijd gedurende een opdracht/ project? 

Onze gemiddelde levertijd ligt tussen de 3 en 4 maanden. Voor grotere projecten moet je ongeveer rekening houden met 4 tot 6 maanden maar dit ligt ook aan de planning van de bouw/ oplevering van het huis.

Waar komen jullie mooie artikelen en meubelen vandaan?

Onze unieke meubel en stoffen collectie is samengesteld door jarenlange bezoek aan verschillende beurzen in zowel binnen als buitenland. De extra toevoeging van onze eigen ontwerpen creëren wij een interieur stijl die verder nergens anders te verkrijgen is.

Door de combinaties die verzorgd worden door onze interieur designer Sharon, en de persoonlijke smaak van onze clientèle, ontstaan er keer op keer weer prachtige interieurs!

Mijn droomhuis is niet zo groot als op de getoonde projecten op de website. Geven jullie ook advies t.b.v. kleinere huizen?

Natuurlijk richten wij ook kleinere woningen in. Het principe droomhuis gaat niet over de maat van de woning maar over de plek waar je het liefste bent en in thuiskomt.

Doordat wij zo mooi op maat kunnen werken is niets voor ons een probleem. Wij adviseren en begeleiden graag die mensen die willen investeren in hun eigen woon en leef geluk.

Op welke dag is de hond van Sharon aanwezig? Onze kinderen vinden hem zo schattig? 

Op vrijdag komt onze hondenvriend James altijd gezellig mee naar de showroom en heeft er altijd zin in om onze clientèle enthousiast te verwelkomen.