Deze prachtige luxe keuken staat gepresenteerd in de showroom van Tieleman Keukens. Deze chique keuken is met klassieke kaderdeuren  uitgevoerd in een witte zijdeglans kleur. Onze interieurstijl staat o.a. bekend om onze verfijnde klassieke ontwerpen met hun warme en uitnodigende uitstraling.

De Long Island keuken is een schoonheid op zich. De luxe barkrukken, de fraaie verlichting boven de bar en de stijlvolle gordijnen komen allemaal uit onze collectie en geven de keuken een koninklijke uitstraling.

Het keukeneiland op de foto is uitgevoerd in ons zwarte keukenmodel namelijk de Fairmont. Tezamen met de bijbehorende zwarte buffetkast met glasdeuren een echte eye-cather in je woning en door het strakke binnenpanel net anders qua uitstraling.

Bij een High End keuken horen ook hoogwaardige apparaten! Het keukenapparatuur: het La Cornue Cornefu fornuis, het granieten aanrechtblad van Arte en de Miele keukenapparaten geven de keuken een prachtige uitstraling en krijg je meteen zin om aan de slag te gaan voor een heerlijk diner.

De keukens worden allemaal uitgevoerd met luxe bronskleurige handgrepen en knoppen en mooie sierlijke pilasters. De stijlvolle kroonlijsten aan de keuken geven de finishing touch.

Deze keuken is in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren, prijsklassen en materialen leverbaar dus alles is mogelijk om de keuken te ontwerpen van je dromen.

Is dit de keuken van je dromen? Wacht dan niet langer dan gaan wij samen aan de slag om deze keuken voor jou samen te stellen.