Op de keuken in de showroom hebben wij gewerkt met metaalkleurig beslag wat de keuken in combinatie met het eiken fineer een stoer en tevens elegante uitstraling geeft.

Bij een High End keuken horen ook hoogwaardige apparaten. Het kookgedeelte heeft een luxe Falcon Nexus Steam inductie fornuis en twee hoge kasten met opbergruimte en een Siemens koelkast.

Het eiland met ruime bar wordt ondersteund door twee kenmerkende Maison Sucre tafelpoten in zwart composiet met leeuwenkop motief. Het eiland bestaat uit een spoel en zitgedeelte voorzien van luxe Siemens vaatwasser en bijpassende kraan van Perrin & Rowe. De Evolve aanrechtbladen in de kleur Terrazzo 65 zwart geven de robuuste keuken een finishing touch.

Style je de keuken liever af met bronskleurig beslag & ander type aanrechtblad (zie de andere foto’s) dat krijgt de keuken meteen een hele chique look & feel.

Door de keuken af te stylen met gave barkrukken en bijzondere verlichting erboven maak je de totale sfeer van je keuken helemaal compleet.

Wij laten je graag kennismaken met deze bijzondere keukens en nodigen je van harte uit om onze showroom of die van Tieleman Keukens in Middelharnis te bezoeken.

De keuken is in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren, prijsklassen en materialen leverbaar dus alles is mogelijk om de keuken te ontwerpen van je dromen.

Is dit de keuken van je dromen? Laten wij dan snel een afspraak inplannen om jou droomkeuken te ontwerpen!