Als aanvulling op onze verfijnde klassieke interieurs met hun warme en uitnodigende uitstraling was er ook behoefte aan een bijpassende keuken.

Tijdens het ontwerpen hebben wij 3 verschillende keukenmodellen ontworpen zodat wij een mooie collectie hebben om uit te kunnen kiezen.

Deze luxe maatwerk keuken heeft een stijlvolle uitstraling en wordt compleet gemaakt door de Dekker dekton aanrechtbladen (in marmerlook) en de keukenapparaten van Novy, Siemens, Bosch en de zwarte Quooker Flex.

De Maison Sucre leeuwenpoten verwerkt onder het bar gedeelte en de verfijnde bronskleurige deurbeslag geven een unieke en kenmerkende uitstraling die je nergens anders ziet!

De comfortabele barkrukken, de fraaie verlichting boven de keukenbar en de stijlvolle decoraties komen allemaal uit de collectie van Maison Sucre en geven de keuken de uiteindelijke finishing touch.

Deze keuken is in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren, prijsklassen en materialen leverbaar dus alles is mogelijk om de keuken te ontwerpen van je dromen.

Ben jij al toe aan een nieuwe keuken?