Zodra u de showroom van Maison Sucre binnenstapt komt u in een weelderige en stijlvolle wereld vol comfortabele zitmeubelen uitgevoerd met rijke stoffen. Sfeervolle ingerichte showkamers vormen een bron van inspiratie daar deze volledig zijn afgestyled met luxueuze gordijnen en bijzondere decoratiestukken. Zo krijgt u een goed totaalbeeld van hoe u zou kunnen wonen. En het prettige is dat u het comfort van de meubelen goed kunt uitproberen en de stoffen en materialen zelf kunt voelen.

Eigenlijk laat de stijl van Maison Sucre zich niet in één woord vangen, maar is het een mix van spannende contrasten van kleuren, patronen en materialen, klassieke, strakke en sierlijke vormen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de interieurs van Maison Sucre stijlvol, rijk en authentiek zijn. Beleef zelf de sfeer en breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom.

Natuurlijk kunt u ook alleen voor een mooie bank, fauteuil, eettafel of andere artikelen bij ons terecht om uw interieur compleet te maken. Onze showroom is te bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom.