En dit was het startsein voor deze prachtige Aspen keuken uitgevoerd in donkerbruin met stoere nerf die door stand is gekomen door de mooie samenwerking van Maison Sucre & Tieleman Keukens.

Nadat deze lieve klanten al het hele interieur tot in de puntjes hadden laten inrichten & afstylen, was er ook de behoefte om de Maison Sucre sfeer door te zetten in de keuken. Door de komst van de drie verschillende type Maison Sucre keukens is deze wens ook in vervulling gegaan.

Bij het samenstellen van de keuken komt ook de persoonlijke smaak van de klant terug. Denk aan de keuze van het natuursteen als aanrechtblad, welke prachtig kleurt bij de uitvoering en de kleur van de keuken. Ook de keuze voor de type en de kleur van de handgrepen geven de finishing touch aan de keukendeuren.

Ook wordt er gekeken naar de totaal atmosfeer van de keuken; van de kleur op de muren tot de afstyling van de verlichting en raambekleding.

Zo wordt het huis één heerlijke beleving; een sfeervol maatwerk interieur dat prachtig combineert met een schitterende kwaliteitskeuken!

Wij proosten op dit prachtige resultaat!