Sharon belde ze gezellig op: “Kom gewoon eerst koffie drinken – dan gaan we even een uurtje sparren over je interieur, dat wordt leuk! Ik laat je gewoon zien wat er ongeveer mogelijk is in onze showroom en van daaruit kijken we samen verder.”

Zo gezegd, zo gedaan! Wat volgde was een superleuk gesprek waarin ik hen kon laten beleven hoe hun nieuwe woning hun nieuwe Thuis zou gaan worden. We hebben het over alle plekken in het huis gehad, zodat het echt één prachtig geheel wordt.

Te beginnen met het kleuradvies voor de muren in combinatie met lichte gordijnen. De woning heeft een grote raampartij waardoor er veel licht naar binnen komt. Het aangrenzende park geeft een mooi natuurlijk uitzicht dus belangrijk om te blijven zien.

De opentrap in de keuken was een losstaand object en hoorde nergens echt bij. Door een keukeneiland te creëren onder de schuinte van de trap werk je deze meteen op een mooie manier af en hebben wij de woonwens van een gezellige bar in vervulling laten gaan.

Het keukeneiland wordt nu vaak gebruikt voor even een kleine lunch of als werkplek voor het versturen van de laatste mails.

Ook de bovenverdieping is ook geheel getransformeerd met een prachtige walk-in closet, bijpassende slaapkamer en luxe badkamer. Alle kleuren van de verschillende kamers en gordijnen zijn bij elkaar gecombineerd wat zorgt voor een warm en sfeervol gevoel zodra je door de woning loopt.

Bekijk eens alle foto’s van het eindresultaat, en oordeel zelf! Dit mooie echtpaar leeft nu dagelijks hun luxe leven met optimaal wooncomfort!