Na een gezellig gesprek in de showroom vertelde de klant zijn wensen voor een nieuwe keuken en daarbij ook het aanpakken van het totale interieur. Beide zijn altijd druk met werk waardoor het interieur al enige tijd verouderd was en inmiddels echt toe is aan een metamorfose. De combinatie van de gezellige warme interieurkleuren, onze klassieke interieurstijl en de modernere City Chic meubellijn, was daardoor ook een schot in de roos.

Men had hierdoor snel beeld en zag zichzelf al helemaal wonen in deze warme en comfortabele interieurstijl. De zwarte Maison Sucre keuken die in de showroom ook voorzien is van een de bar met leeuwenkoppen wilde de klant ook heel graag toegepast hebben in het nieuwe ontwerp.

Wij hebben een bezoek gebracht aan de woning, alles gefotografeerd en alle maten ingemeten zodat wij efficiënt konden omgaan met de overvolle agenda van de klant. Hierdoor was alles uitgewerkt, op maat ingetekend, tijdens de eerstvolgende afspraak in de showroom hebben wij per ruimte alles overzichtelijk kunnen presenteren. De Fairmont keuken is een ware eye-cather geworden in deze royale ruimte!

Zie de foto’s waarin de bar een geweldig middelpunt is geworden in de keuken. De keuze voor warme kleuren in de gordijnstoffen in combinatie met onze muurverven Zand & Zonlicht en natuurlijk de bijzondere barverlichting met kaarsen zorgen voor een stijlvolle keuken atmosfeer.

Deze warme kleuren zijn ook doorgevoerd bij de eettafel met royale eettafelbank zodat er gezellig met het hele gezin genoten kan worden van een lekkere maaltijd of voor een gezellig koffiemoment in de ochtend.