Dit project heeft zich ontpopt tot een prachtig nieuw thuis voor een superlieve klant.

Wanneer je aan komt rijden in deze nieuwbouw straat, is er één woning die in het oog springt en wel met sierlijke luxe lantaarns naast de voordeur. Verder is deze woning gelijk aan alle andere woningen in de straat, totdat je over de drempel stapt…

Je komt binnen in de hal met een prachtige zwart gestoffeerde trap met luxe traphek die afgestyled is met een kristallen kroonluchter. De dubbele openslaande deuren naar de eetkamer geven je al een mooie inkijk naar het sfeervolle woongedeelte.

Door vroeg in het proces de bouwtekeningen onder handen te nemen en de woonwensen te begrijpen van onze klant hebben wij meteen de hele woonruimte anders kunnen indelen. Door een stuk van de tuin vanaf scratch meteen bij het zitgedeelte te voegen ontstond er een royalere leefruimte waardoor het veel mooier in te delen was naar de woonwensen van onze klant.

Het middelpunt van het woongedeelte is de luxe Maison Sucre keuken Fairmont geworden die meteen zorgde voor een natuurlijke verdeling tussen het zitgedeelte achterin met uitzicht op de tuin en het eetgedeelte aan de voorzijde van de woning.

Doordat wij maatwerk meubelen leveren is het altijd mogelijk het maximale uit een ruimte te halen. De zwarte eettafel met comfortabele eettafelstoelen hebben wij afgestyled met een luxe langwerpige hanglamp. Deze luxe lamp past weer heel mooi bij de hanglampen boven het keukeneiland.

Door de warme kleuren van de visgraat vloer, de juiste kleur muurverf op de wanden en de toegepaste luxueuze stoffen creëren wij een persoonlijke atmosfeer waardoor je nooit meer met vakantie wilt.

In de zitkamer hebben wij gewerkt met een grote hoekbank waar je lekker in weg kunt kruipen en hebben wij de woonwens van een sfeervolle elektrische haard verwerkt in een prachtige kastenwand.