Al sparrend zijn de wensen in kaart gebracht en werd het plaatje steeds scherper. Op zoveel momenten en details hebben we opties besproken en wat de gevolgen van verschillende keuzes hebben op het eindresultaat. Iedere keer dat stapje mooier, dat extra detail uitgewerkt en zodra de klant gewend was aan dat trapje hoger, waren ze benieuwd naar wat er achter de volgende stap zou liggen.

Met heel veel plezier hebben wij samengewerkt met deze betrokken klanten om te werken naar een zo prachtig mogelijk eindresultaat. Goede communicatie onderling vinden wij zó belangrijk! Het geeft ons ook de kans om zo goed mogelijk te adviseren. Zo zijn onze adviezen over bouw of verbouwmogelijkheden puur vanuit het mooiste eindresultaat, aangezien wij altijd losstaan van de bouwer of architect.

Deze prachtige woning had vanuit de originele bouw al hele mooie zichtlijnen aan de binnenzijde die absoluut behouden moesten worden. Zoals zo vaak kwamen er persoonlijke wensen of voorkeuren op tafel, die we zo mooi mogelijk in het ontwerp hebben geïntegreerd.