Deze klant was zich goed bewust van de uitdaging van dit project, want hoe maak je een schuine woonkamer met een pui van 20 meter lang met twee verschillende zithoeken knus en sfeervol?

De opdracht was een heel nieuw interieur samenstellen met behoud van een aantal persoonlijke stukken zoals o.a. de antieke klok, aantal schilderijen en de reeds aanwezige bronskleurige velours gordijnen.

Ook is de woning opnieuw geschilderd en is er gekozen voor warme verfkleuren om de aanwezige basiskleuren van de woning mooi naar elkaar toe te blenden.

Door het prachtige uitzicht op het water hebben wij gewerkt met aquakleuren en dit gecombineerd met de warme zandkleuren. Zelfs de dagelijkse ondergaande zon kleurt prachtig bij het interieur. Dus dat is extra vaak genieten!

De combinatie van klassieke en moderne vormen komen hier geweldig tot z’n recht en maakt het een sfeervol en persoonlijk interieur ontwerp.

Let ook eens goed op de schuin gemaakte karpetten die perfect passen in de ruimte en daardoor super bijdragen aan de sfeer maar vooral rust & balans in het interieur brengen.

Een prachtig resultaat voor een geweldig leuk echtpaar die het dagelijkse gevoel van wooncomfort en geluk vanaf nu kunnen beleven.