Voor deze klant hebben wij twee appartementen ingericht met onze nieuwe City Chic meubellijn in het mooie Merano te Italië. De opdracht was een mooi, rustig en kwalitatief hoogwaardig interieur te creëren met een comfortabele uitstraling.

Ons nieuwe interieurconcept kenmerkt zich door strakke meubellijnen, stoere eettafels met leuke eettafelstoelen wat heel goed tot z’n recht komt in bijvoorbeeld appartementen.

In deze woning hebben wij gewerkt met als basis; onze muurverf Spring. Deze fris groene pasteltint muurverf is in meerdere kamers toegepast zodat de verschillende ruimtes mooi qua kleur op elkaar zijn afgestemd wat zorgt voor een rustig geheel.

De slaapkamer is uitgevoerd met strakke nachtkasten met lekker veel bergruimte, en een super comfortabel bed met bijpassend hoofdbord. De  moderne kaptafel met goudkleurige ronde spiegel en funny lamp maken het sfeertje helemaal compleet.

De grote eettafel heeft een strak design onderstel en een brons/ bruinkleurig eettafelblad. De tafel is makkelijk in onderhoud en heerlijk om aan te dineren en/ of in dit geval van de klant aan te werken en te vergaderen.