Drieklomp Makelaars

Zoals geplaatst in Drieklomp Makelaars

Garderobekasten, het échte Hollywood gevoel!

Maison Sucre staat bekend om haar sfeervolle interieurs. Zij hebben alles in huis om een specifieke kamer of volledig huis te transformeren tot een thuis. Eigenaresse Sharon Streuper- Kievits bedenkt de meest indrukwekkende totaalinrichtingen. Hierbij gebruikt zij comfortabele meubels, een luxe collectie aan sto en en een eigen ver abel met intense kleuren.

Om die totaalbeleving nog meer vorm te geven heeft Maison Sucre sinds kort haar collectie uitgebreid met luxueuze garderobekasten. Door deze toevoeging zijn zij in staat om volledig ingerichte slaapkamers – of in een aparte ruimte een indrukwekkende walk-in-closet – te realiseren. In de showroom, in het hart van Rotterdam, is dit alles te bewonderen in de speciaal hiervoor ingerichte stijlkamer.

Hollywood gevoel

De garderobekasten hebben een luxe afwerking en zijn voorzien van royale uitschuiflades, luxe handgrepen en fraaie sierelementen waardoor het perfect in de collectie van Maison Sucre past. Daarbij worden de garderobekasten per klant samengesteld en volledig afgestemd op zijn of haar wensen waardoor het een perfecte toevoeging aan de slaapkamer is.

Menig vrouw ziet hierdoor een droom uitkomen en waant zich voor even als een Hollywoodster in haar eigen slaapkamer. Sharon: ‘We zijn blij met deze geweldige toevoeging in de collectie voor de slaapkamer die Maison Sucre al verzorgde. Hiermee kunnen we huizen nog completer maken.’

Uniek woonconcept

Het woonconcept van Maison Sucre is uniek en wordt door menigeen om- schreven als on-Nederlands. Eigenaren Sharon Streuper en Rob van Velzen nemen alle zaken die bij het inrichten komen kijken voor hun rekening en nemen daarmee alle zorgen uit handen van de klant. Sharon: ‘Het warme en luxe gevoel kan al ontstaan door één of meerdere items toe te voegen aan een interieur’. Prachtig decor dat u kunt bewonderen in de showroom van Maison Sucre maken het geheel af. Die speciale touch zorgt voor dat warme gevoel waar Maison Sucre voor staat.