Easy Classic - Een tijdloos interieurconcept

Ontdek de luxe wereld van Maison Sucre in onze showroom, waar je de mooiste tijdloze, interieurconcepten verzameld ziet. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een nieuwe woninginrichting, voor een renovatieproject of gewoon een frisse wind wilt laten waaien door je interieur, Maison Sucre Luxury Interiors is dé plek waar je moet zijn.

Klassieke interieurs

Stap binnen in onze sfeervolle showroom en laat je betoveren door een overvloed aan stijlen, kleuren en texturen. Van moderne vormen tot comfortabele elegantie, bij Maison Sucre vind je een breed scala aan prachtige chique interieurconcepten voor een luxe woonkamer, eetkamer en slaapkamer.

Bij Maison Sucre begrijpen wij als geen ander dat jouw interieur een weerspiegeling moet zijn van je persoonlijke stijl en smaak. Daarom presenteren wij met trots onze unieke interieurs: een klassieke woonstijl waarin luxe meubels harmonieus samensmelten met een moderne touch. In onze showroom vind je inspiratie voor jouw nieuwe, warme interieur dat rust, balans en smaak uitstraalt. Ieder hoekje van onze showroom is zorgvuldig samengesteld om jouw verbeelding te prikkelen en je te helpen jouw persoonlijke stijl te ontdekken.

Tijdloos design

De showroom van Maison Sucre biedt meer dan alleen inspiratie. Onze showroom is dé perfecte plek om hoogwaardige interieurproducten en accessoires te ontdekken. Van luxe, klassieke meubels, wanddecoratie en lampen tot gordijnen, tapijten en kunstwerken. Bij Maison Sucre vind je alles wat je nodig hebt om jouw interieur tot in de puntjes af te werken. Doordat het design tijdloos is, gaat het niet uit de mode en is je investering duurzaam voor de lange termijn. Als je op zoek bent naar een buitengewone interieurervaring en een gedegen persoonlijk advies, kom dan zeker langs in onze showroom.

Mix van klassiek en modern

De stijl van onze luxe meubelcollectie is eigenlijk niet in één woord te vangen. Sommigen noemen het Easy Classic, door de klassieke meubels, hoogwaardige materialen en elegante details waarmee gewerkt wordt. Maar ook de nieuwe City Chic meubellijn, oorspronkelijk bedacht voor de kinderen van een klant, heeft met z’n strakke moderne vormen en functionaliteit de brug geslagen naar een nieuwe, modern chique stijl die ook geweldig te combineren is met klassiek.

Ben jij ook klaar om je huis te transformeren tot een oase van verfijning, comfort en tijdloze schoonheid? Dan is onze stijlvolle mix van klassiek en modern de perfecte keuze voor jou!

Deskundig interieurontwerp

Of je nu op zoek bent naar inspiratie, meubels zoekt voor jouw nieuwe luxe woonkamer of slaapkamer of (een deel van je woning) wilt laten herinrichten of restylen, onze deskundige interieurontwerpers helpen je graag om de perfecte elementen voor jouw droominterieur te onderzoeken en zorgvuldig samen te stellen.

Iedere vrijdag is de showroom vrijblijvend te bezoeken van 10:00 – 17:00 uur. Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand hebben wij inspiratie zaterdag en zijn de deuren van de showroom geopend voor liefhebbers van de klassieke stijl. Uiteraard werken wij op afspraak. Maison Sucre wacht op je met een warm welkom en eindeloze mogelijkheden!

Plan een vrijblijvende afspraak

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag van 10:00 - 17:00 uur geopend

Of bezoek onze showroom iedere 1e en 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data