Keuken

In samenwerking met Tieleman Keukens hebben wij in aanvulling op onze luxe interieur stijl een prachtige serie keukens ontworpen. Een klassieke deur in 3 verschillende kleuren en uitvoeringen, karakteristieke handgrepen en deurknoppen, sierlijke pilasters en kroonlijsten vormen de basiselementen van de keuken. Deze maatwerk keukens hebben een stijlvolle uitstraling en worden compleet gemaakt door het La Cornue Cornefu fornuis, het Arte granieten aanrechtblad en de Miele keukenapparaten.

De witte zijdeglans deuren (model Long Island) en de zwarte zijdeglans keuken eiland en buffetkasten (model Fairmont) zijn al een schoonheid op zich. Ook model Aspen met de donkerbruine eiken deur met nerf & stoel metaalkleurig deurbeslag is een gave combinatie. De stijlvolle barkrukken, de mooie verlichting boven de keuken eilanden en de stijlvolle gordijnen komen allemaal uit onze exclusieve collectie en geven de keuken de uiteindelijke finishing touch. Bent u al toe aan een nieuwe keuken?

Bezoek onze showroom in het hart van Rotterdam waar de zwarte keuken (model Fairmont) staat gepresenteerd. Of bezoek de ruim opgezette showroom van Tieleman Keukens in Middelharnis waar alle 3 de modellen uitgebreid te bekijken zijn. Wij ontvangen u graag en laten u graag kennis maken met deze luxe manier van koken.