Keuken

In samenwerking met Tieleman Keukens hebben wij in aanvulling op onze luxe interieur stijl een prachtige serie keukens ontworpen. Een klassieke deur in 3 verschillende kleuren en uitvoeringen, karakteristieke handgrepen en deurknoppen, sierlijke pilasters en kroonlijsten vormen de basiselementen van de keuken. Deze maatwerk keukens hebben een stijlvolle uitstraling en worden compleet gemaakt door het luxe fornuizen, het Arte granieten aanrechtbladen en luxe keukenapparatuur.

De witte zijdeglans deuren, keukenmodel Long Island en de zwarte zijdeglans keuken eiland en buffetkasten, keukenmodel Fairmont, zijn al een schoonheid op zich. Ook keukenmodel Aspen met de donkerbruine eiken deur met nerf & stoel metaalkleurig deurbeslag is een gave combinatie.

De stijlvolle barkrukken, de mooie verlichting boven de keuken eilanden en de stijlvolle gordijnen komen allemaal uit onze exclusieve collectie en geven de keuken de uiteindelijke finishing touch. Bent u al toe aan een nieuwe keuken?

Ook ons 4e keukenmodel City Chic bijpassend bij ons modernere gelijknamige interieurconcept is gelanceerd!

Bezoek onze showroom in het hart van Rotterdam waar de keukenmodel Fairmont staat gepresenteerd. Of bezoek de ruim opgezette showroom van Tieleman Keukens in Middelharnis waar alle 4 de modellen uitgebreid te bekijken zijn. Wij ontvangen u graag en laten u graag kennis maken met deze luxe combinatie van wonen & koken.

Let’s start to Design your Dream Kitchen!