City Chic - Modern en chique

Op zoek naar een meubelcollectie die elegantie en stijl uitstraalt? Wil je graag een klassiek en modern interieur combineren? Onze City Chic meubellijn is het toonbeeld van tijdloze klasse in een modern chiqueinterieur. Wij nodigen je graag uit om deze prachtige collectie te komen bewonderen in de sfeervolle showroom van Maison Sucre Luxury Interiors te Rotterdam.

City Chic interieur

Opgeruimde luxe, elegantie en stijl: dit alles komt samen in de interieurstijl die ook wel hotel chique wordt genoemd. Een moderne interieurstijl, waarin gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen met een luxe uitstraling. Denk aan marmer, messing, fluweel en wollige texturen. Goudtinten en warme, donkere kleuren geven de allure en grandeur, alsof je thuis van de luxe van een hotel geniet. Oriënteer je je op een hotel chique interieur voor je woonkamer, eetkamer of keuken? Onze showroom bevat verschillende luxe stijlkamers, waar onlangs de City Chic meubellijn aan toegevoegd is.

Hotel chique accessoires

Wij hebben een unieke collectie samengesteld van hotel chique meubelen en accessoires met strakke vormen, subtiele accenten en eigentijdse designs, die zorgen voor een mooie balans met moderne interieur- en bouwstijlen. Of het nu om een hotel chique eetkamer, woonkamer of keuken gaat, door goed te combineren ontstaat er een verfijnde en eigentijdse ambiance in je interieur. De City Chic collectie is mede door de functionaliteit heel goed toe te passen in nieuwbouwprojecten of moderne appartementen. Ook waar de ruimte beperkt is, brengt deze lijn de allure en het gevoel van een luxe hotel.

Comfort meubels

Wat deze lijn ook bijzonder maakt, is de aandacht voor comfort. Onze meubels zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook heerlijk om op te zitten en te ontspannen. Dat komt niet alleen door het gebruik van hoogwaardige en pure materialen van de beste kwaliteit. Doordat meubels, verlichting, kleuren en details op elkaar zijn afgestemd ontstaat er een gevoel van samenhang en rust. Geniet van ultiem comfort en omarm de elegantie van deze City Chic meubelen.

Onze sfeervolle stijlkamers

Onze showroom biedt de ideale gelegenheid om deze nieuwe collectie persoonlijk te ervaren. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden om jouw interieur te verrijken met de sfeervolle City Chic collectie van Maison Sucre. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes, afgestemd op jouw persoonlijke smaak en woonwensen.
Of je nu een klassieke of moderne stijl hebt, wij hebben de juiste combinatie van meubels, decoratie en accessoires om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Bezoek onze showroom en ontdek de City Chic lijn van Maison Sucre.

Luxe interieurinspiratie

Iedere vrijdag is de showroom vrijblijvend te bezoeken van 10:00 – 17:00 uur. Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand hebben wij inspiratie zaterdag en zijn de deuren van de showroom geopend voor liefhebbers van de klassieke stijl.

Uiteraard werken wij op afspraak. Maison Sucre wacht op je met een warm welkom en eindeloze mogelijkheden!

Plan een vrijblijvende afspraak

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag van 10:00 - 17:00 uur geopend

Of bezoek onze showroom iedere 1e en 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data