City Chic - Modern en chique

Op zoek naar een meubelcollectie die elegantie en stijl uitstraalt? Wil je graag een klassiek en modern interieur combineren? Onze City Chic meubellijn is het toonbeeld van tijdloze klasse in een modern chique interieur.

Wij nodigen je graag uit om deze prachtige collectie te komen bewonderen in de sfeervolle showroom van Maison Sucre Luxury Interior Design te Rotterdam.

City Chic interieur

Opgeruimde luxe, elegantie en stijl: dit alles komt samen in de interieurstijl die ook wel hotel chique wordt genoemd. Een moderne interieurstijl, waarin gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen met een luxe uitstraling. Denk aan marmer, messing, fluweel en wollige texturen.

Goudtinten en warme, donkere kleuren geven de allure en grandeur, alsof je thuis van de luxe van een hotel geniet. Oriënteer je je op een hotel chique interieur voor je woonkamer, eetkamer of keuken? Onze showroom bevat verschillende luxe stijlkamers, waar onlangs de City Chic meubellijn aan toegevoegd is.

Hotel chique accessoires

Wij hebben een unieke collectie samengesteld van hotel chique meubelen en accessoires met strakke vormen, subtiele accenten en eigentijdse designs, die zorgen voor een mooie balans met moderne interieur- en bouwstijlen.

Of het nu om een hotel chique eetkamer, woonkamer of keuken gaat, door goed te combineren ontstaat er een verfijnde en eigentijdse ambiance in je interieur.

De City Chic collectie is mede door de functionaliteit heel goed toe te passen in nieuwbouwprojecten of moderne appartementen. Ook waar de ruimte beperkt is, brengt deze lijn de allure en het gevoel van een luxe hotel.

Comfort meubels

Wat deze lijn ook bijzonder maakt, is de aandacht voor comfort. Onze meubels zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook heerlijk om op te zitten en te ontspannen. Dat komt niet alleen door het gebruik van hoogwaardige en pure materialen van de beste kwaliteit.

Doordat meubels, verlichting, kleuren en details op elkaar zijn afgestemd ontstaat er een gevoel van samenhang en rust. Geniet van ultiem comfort en omarm de elegantie van deze City Chic meubelen.

Onze sfeervolle stijlkamers

Onze showroom biedt de ideale gelegenheid om deze nieuwe collectie persoonlijk te ervaren. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden om jouw interieur te verrijken met de sfeervolle City Chic collectie van Maison Sucre. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes, afgestemd op jouw persoonlijke smaak en woonwensen.

Of je nu een klassieke of moderne stijl hebt, wij hebben de juiste combinatie van meubels, decoratie en accessoires om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Bezoek onze stijlvolle showroom en wandel door de vele stijlkamers en ontdek de City Chic lijn van Maison Sucre zelf. Iedere vrijdag is de showroom vrijblijvend te bezoeken van 10:00 -17:00 uur.

Liever langskomen in het weekend? Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand openen wij onze deuren van 10:00 -17:00 uur en staan wij graag voor je klaar!

Luxe interieurinspiratie

Meteen aan de slag met je interieur?

Plan nu eenvoudig en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met Sharon via onderstaand formulier. Inplannen van een kennismaking is mogelijk op elke vrijdag en twee keer per maand op zaterdag.

Liever op een ander moment? Neem contact met ons op via info@maisonsucre.nl of 010 760 18 50.

 

Plan een vrijblijvende afspraak

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SHOWROOM GEOPEND

Iedere vrijdag is onze showroom geopend van 10:00 -17:00 uur.

Of bezoek onze showroom tijdens de inspiratie zaterdagen
iedere 1e & 3e zaterdag van de maand.

Bekijk alle data