Sharon Streuper-Kievits, Rob van Velzen en hun team verwelkomen u graag bij Maison Sucre. Sharon is het creatieve brein en Rob neemt het technische onderdeel voor zijn rekening. Twee totaal verschillende types, die de passie en liefde voor interieurs delen. Deze combinatie maakt dat bij Maison Sucre bijzondere interieurs gecreëerd worden.

Van Suikertuin naar Maison Sucre

Sharon en Rob leerden elkaar kennen bij interieurbedrijf Suikertuin. Na de sluiting startten zij met Maison Sucre een nieuwe interieurformule in het hart van Rotterdam. Samen ontwerpen ze meubelen, laten ze stoffen weven en hebben ze zelfs een eigen verflijn opgezet. Zo kunnen de kleuren in hun interieurs nog mooier op elkaar afgestemd worden.

‘Easy Classic’

De stijl laat zich het beste omschrijven als ‘easy classic’ – een warme, comfortabele stijl vol luxe details. In de weelderige en stijlvolle wereld van Maison Sucre geniet u van royale zitmeubelen in klassieke vormen, perfect gecombineerd met unieke kleuren en accessoires en natuurlijk de prachtigste gordijnen.

Wij vinden het fijn om onze klanten te ontzorgen naast hun drukke bestaan. Doordat wij alles in huis hebben, hoeft men niet verder te zoeken. Wij werken samen met professionele stoffeerders en schilders in ons netwerk, zodat de communicatielijnen kort blijven en alles goed begeleid kan worden. Zodra onze Maison Sucre vrachtwagen voorrijdt, kan het inrichten eindelijk gaan beginnen. Wij gaan pas weg als de schilderijen hangen en de waxinelichtjes zijn aangestoken. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten.