Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Woonwinkel in Rotterdam

Dé woonwinkel van Rotterdam? Dat is Maison Sucre. Geen woonwinkel in Rotterdam biedt u dezelfde collectie en service. Dus woont u in of om Rotterdam? En wilt u voor uw (nieuwe) woning een sfeervol interieur dat past bij uw levensstijl? Dan verwelkomen wij u graag in onze woonwinkel in hartje Rotterdam.

Maison Sucre is niet zomaar een woonwinkel. Nergens in Rotterdam vindt u mooiere meubels, rijkere stoffen of een betere ontwerper dan Sharon Streuper. Van comfortabele zitmeubelen, tafeltjes, gordijnen of complete eet-, slaap- en woonkamers.

Ons gepassioneerde en professionele team helpt u bij het ontwerpen van een interieur waarin u zich helemaal thuis voelt. Wij houden het overzicht en u kunt zich dus storten op het kiezen van de meubelen, stoffen en kleuren die bij u passen.

Ontdek de inspirerende sfeerkamers in onze woonwinkel in Rotterdam, vlakbij de Markthal. Op dinsdag en woensdag werken wij volgens afspraak en op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u binnenlopen van 10  tot 17 uur.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Wilt u langskomen in onze sfeervolle showroom? Dat kan! Maar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn maken wij graag een afspraak. Zo hebben wij alle tijd om uw woonwensen te bespreken.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
INSPIRATIE ZATERDAG


- Datum: ZATERDAG 9 JULI

Tijdens deze dag ontvangen wij u graag in onze showroom zodat u de sfeer kunt beleven en onze unieke collectie zelf kunt bekijken.

ZOMERSLUITING

Zaterdag 23 juli t/m 15 augustus. Vanaf dinsdag 16 augustus weer bereikbaar.

Bekijk nieuwsbericht