Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Woonwinkel in Gouda

Woont u in of om Gouda? En wilt u uw interieur veranderen? Of gaat u verbouwen of verhuizen? Dan hoeft u niet ver te reizen voor de beste woonwinkel Gouda – Rotterdam is immers maar een half uurtje.

Woonwinkel Maison Sucre helpt u graag met het in evenwicht brengen van uw interieur. Onze adviseurs houden het overzicht, zodat u gerust kunt bepalen welke artikelen en welke kleuren u het mooist vindt. Zo zorgen wij er altijd voor dat het eindresultaat een sfeervol geheel wordt. Wij werken in Rotterdam en omstreken, dus ook in Gouda.

U zult bij ons niet dezelfde meubels vinden als in bijvoorbeeld een woonwinkel in Gouda. Zowel qua vorm als uitvoering bieden wij een uniek assortiment. Wij hebben zitmeubelen met uiteenlopend zitcomfort, zodat wij voor iedere lichaamsbouw aangenaam zittende meubelen kunnen aanbieden.

 

Wij hebben een uitgebreid netwerk van gerenommeerde leveranciers door geheel Europa zodat wij een onuitputtelijk aanbod hebben van sfeervolle meubelen, lampen en decoratie-artikelen.

Deze artikelen zijn allemaal te bekijken in de 10 stijlvolle sfeerkamers in onze showroom in Rotterdam. Deze is gelegen nabij de Markthal ‘het foodwalhalla’ van Rotterdam. U bent van harte welkom in onze showroom op dinsdag en woensdag (volgens afspraak) en donderdag, vrijdag en zaterdag (vrij toegankelijk van 10:00 – 17:00 uur) U kunt uiteraard uw vragen ook per mail aan ons stellen op info@maisonsucre.nl.

Maak een afspraak

Wilt u langskomen in onze sfeervolle showroom? Dat kan! Maar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn maken wij graag een afspraak met u. Vul het formulier hieronder in en wij nemen zeer spoedig contact met u op. Liever vrijblijvend langskomen? Dat kan ook op de dagen dat we vrij geopend zijn, klik hier voor de meest actuele openingstijden.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
GEWIJZIGDE OPENINGSDAGEN & SPECIALE MAATREGELEN

Maatregelen rondom Corona:
In verband met het coronavirus hebben we maatregelen getroffen om de kans op een besmetting van onze klanten en medewerkers te verkleinen.

Onze showroom is normaliter op vrijdag en zaterdag vrij toegankelijk voor bezoek van 10:00 – 17:00 uur. Wij volgen strikt de aanwijzingen van het RIVM en ontvangen momenteel in verband met het Corona virus uitsluitend onze klanten exclusief op afspraak.

Indien u onze showroom wilt komen bezichtigen ter oriëntatie verzoeken wij u ook hiervoor een afspraak in te plannen.

Bekijk nieuwsbericht