Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet:

Mijn huis is niet zo groot als op de getoonde projecten. Geven jullie ook advies t.b.v. kleinere huizen?

Natuurlijk richten wij ook kleinere woningen in. Doordat wij zo mooi op maat kunnen werken is niets voor ons een probleem.

Hoe kunnen wij een afspraak maken en waar vindt dit plaats?

Onze stijlvolle showroom in het hart van Rotterdam is de plek waar de afspraken plaats vinden. Door de totaalbeleving in de showroom kunt u goed zien wat wij voor u kunnen creëren. U kunt een afspraak maken via onze website, telefonisch contact opnemen of een email sturen naar info@maisonsucre.nl.

Hoe werken jullie precies?

Tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom bespreken wij de mogelijkheden omtrent uw interieur. Aan de hand daarvan bepalen wij wat wij voor u kunnen betekenen en welk stappenplan u nodig heeft om uw interieurwensen te kunnen verwezenlijken.

Vanaf welk budget werken jullie?

Het ligt eraan welk onderdeel van uw huis u wilt gaan doen. Betreft het een heel huis of alleen de woonkamer of slaapkamer? Of wilt u aan de slag met een nieuwe keuken in combinatie met wat nieuwe aanvullingen? Om u een idee te geven; voor een gemiddelde woonkamer moet u rekening houden met een minimaal budget van € 15.000,00

Wat kost een interieur ontwerp zodra wij voor jullie kiezen?

Indien u interesse hebt om met ons aan de slag te gaan kunt u vrijblijvend een afspraak met via onze website inplannen. Wij nemen dan contact met u op.

De kasten op diverse foto's ontwerpen jullie deze ook op maat?

Jazeker, onze kasten maken wij per project op maat. In onze showroom staan verschillende modellen gepresenteerd zodat wij u de verschillende mogelijkheden goed kunnen laten zien.

Verzorgen jullie naast de inrichting ook bouw- begeleiding van een project?

Ja, wij verzorgen ook bouwbegeleiding. Doordat wij altijd het eindresultaat in beeld houden helpt dat enorm tijdens het bouwproces. Hierdoor kunnen in een vroeg stadium aanpassingen/ aanvullingen worden verzorgd met als doel het gewenste eindresultaat.

Komen jullie bij ons thuis langs voor een interieur advies?

In de meeste situaties is dit niet nodig. Aan de hand van foto’s van uw interieur en tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij al een hele goede inschatting maken.

Is het mogelijk mijn interieur net zo stijlvol en luxe te krijgen zoals op jullie foto's?

Jazeker, onze interior designer Sharon creëert al deze luxe interieurs voor onze klanten. Doordat iedereen anders is en andere wensen heeft is het iedere keer weer feest om een mooi interieur te mogen creëren. Onze stijlvolle showroom en al onze foto’s op onze website van reeds opgeleverde huizen zijn onze beste visitekaartjes.

Vroeger was er ook een bedrijf genaamd Suikertuin in Rotterdam, kent u dat ook?

Onze roots liggen bij het interieurbedrijf Suikertuin, daar is het allemaal begonnen en hebben wij het vak mogen leren. Na de sluiting van Suikertuin is Maison Sucre Luxury Interiors geboren.

Waar zit jullie showroom precies en zijn er meerdere filialen?

Onze sfeervolle showroom zit in het hart van Rotterdam en op 5 minuten loop afstand van de Markthal. Een prima startpunt voor een heerlijke ochtend of middagje Rotterdam met voldoende parkeergelegenheid en gezellige eet mogelijkheden in de buurt. Wij zijn uniek in Nederland en zijn daarom alleen in Rotterdam te vinden.

Hoe omschrijf je deze stijl precies?

Het is de ‘Maison Sucre stijl’ die een basis heeft van comfortabele zitmeubelen in combinaties met wandmeubelen met klassieke details en elementen afgestyled met luxe stoffen. Oftewel Easy Classic. Door de strakke vormen met klassiek te combineren ontstaan er bijzondere interieurs waar je niet snel op uitgekeken bent. De collectie van artikelen wordt voor het grootste gedeelte samengesteld door onze designer Sharon.

Verzorgen jullie ook lichtplannen t.b.v. een woning?

Een lichtplan is een belangrijk onderdeel van het interieur en deze kunnen wij ook voor u verzorgen.

Maken jullie ook 3D tekeningen van een interieur ontwerp?

Wij maken standaard geen 3D tekeningen van onze ontwerpen. Wij hebben een geweldige showroom compleet gedecoreerd en tot de kleinste puntjes afgestyled om u als klant een totaal beleving te geven. Indien u toch een 3D tekening wenst is dit mogelijk tegen betaling.

Leveren jullie projecten helemaal turn-key op?

Het totaal ont zorgen van onze projecten is iets wat hoog in vaandel staat in ons bedrijf en wij graag verzorgen voor onze klanten. Zowel in het Nederland of in het buitenland is dit voor ons geen enkel probleem.

Werken jullie ook met bestaande meubelen in combinatie met nieuw?

Jazeker, wij vinden het altijd leuk om met bestaande meubelen, bijzondere erfstukken of een mooi antiek exemplaar in de interieurs te verwerken. Zo wordt een interieur persoonlijk en krijgt u het interieur wat helemaal bij u past.

Wat kost een interieur advies?

Wij werken met verschillende pakketten t.b.v. interieur advies. Voor de ene klant betreft het een heel huis en voor de andere klant bijvoorbeeld alleen een woonkamer of slaapkamer. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een mail sturen met uw wensen naar info@maisonsucre.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Verzorgen jullie ook keukens die passen bij het interieur?

Wij hebben in samenwerking met Tieleman Keukens een geweldige serie keukens ontworpen met een prachtige uitstraling die past bij onze luxe interieur stijl. In onze showroom hebben wij één mooie keuken gepresenteerd staan en in de showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis staan er ook een aantal geweldige keukens gepresenteerd.

Wat is de levertijd gedurende een opdracht/ project? 

Onze gemiddelde levertijd ligt tussen de 3 en 4 maanden. Voor grotere projecten moet u rekening houden met 4 tot 6 maanden.

Waar komen de artikelen en meubelen vandaan?

Onze collectie is samengesteld door jarenlange bezoek aan verschillende (buitenlandse) beurzen met toevoeging van eigen unieke ontwerpen die nergens anders te verkrijgen zijn. Door de combinaties die verzorgd worden door onze interior designer Sharon ontstaan er keer op keer weer prachtige interieurs.

Welke kleur nagellak draagt Sharon altijd? 

De rode/ roze kleur nagellak die Sharon draagt is van het merk OPI en heet Blind Date.

Is uw hond ook te koop hij is zo schattig? 

Natuurlijk niet :-)! Onze hondenvriend James hoort bij de Maison Sucre familie en is op vrijdag altijd graag aanwezig om onze klanten enthousiast te verwelkomen.