Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Inrichten voor langdurig woongeluk!

Vanaf kleins af aan ben ik fan van klassieke details en raak ik altijd gefascineerd doordat juist deze details ervoor zorgen dat gebouwen of meubels vaak heel bijzonder en uniek zijn. In mijn vrije tijd ga ik dan ook graag op reis met mijn gezin, en laat ik mij graag inspireren tijdens stedenstrips of door de schoonheid van de natuur.

Ik geloof dat het persoonlijk creëren van een interieur, een vertaling is van je ziel, waardoor je de kwaliteit van je leven verbetert omdat er rust en balans ontstaat op de plek waar je graag in thuiskomt. Door mijn drukke bestaan heb ik thuis een sfeervol en comfortabel interieur gecreëerd voor ons hele gezin waarin ik zelf heerlijk in tot rust kan komen. Onze hond James heeft daarom ook een gestyled kussen in z’n mand in dezelfde kleur als die van de bank om de totaalsfeer compleet te maken.

Mijn passie is om andere mensen hierbij te helpen en te adviseren om dit woongenot te bereiken zodat een ieder kan genieten van deze bijzondere manier van wonen.

Ik ben trots dat ik dit inspirerende, creatieve vak samen met Rob (mijn compagnon) mag uitoefenen. Wij hebben elkaar 15 jaar geleden leren kennen bij het interieurbedrijf Suikertuin waar wij beide het vak hebben mogen leren. Onze samenwerking is vanaf dag 1 gebouwd op vertrouwen en wederzijds respect voor elkaars kwaliteiten. Doordat wij zo verschillen vullen wij elkaar heel mooi aan en dat is weer terug te zien in onze interieur ontwerpen. Rob is een fijn persoon om om je heen te hebben en samen met ons Maison Sucre team hebben wij iedere dag weer zin om voor u aan de slag te gaan!

Lieve groet van Sharon

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
ZOMER SLUITING

In verband met onze zomervakantie zijn wij gesloten van zaterdag 24 juli tot en met maandag 16 augustus.

Vanaf dinsdag 17 augustus zijn wij weer aanwezig en staan wij graag voor u klaar.

Namens het team van Maison Sucre wensen wij u een fijne zomer toe!

Bekijk nieuwsbericht