Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Dagdromer

Al mijn hele leven ben ik een dagdromer, of misschien is beelddenker het juiste woord. De mooiste boeken en verhalen kan ik mij niet als tekst herinneren, maar wel als beeld of als film.

Ik kan dus ook echt genieten van foto-tentoonstellingen omdat de visuele details me blijven prikkelen. Echte klassieke schoonheid die voorkomt in kunst, maar zeker ook in meubels, geven de essentie vorm op een elegante manier, die ook natuurlijk goed voelt. Dat is dus mijn dromerige kant, mijn deel dat verliefd is op mooie dingen. Dat deel ik ook samen met mijn kunstzinnige vrouw, waarmee ik een groot en levendig gezin heb.

De andere kant van mij is zeer praktisch en pragmatisch en dit komt goed van pas, aangezien ik zelf ook meubels vormgeef. De leukste uitdaging is wanneer een ontwerp zowel praktisch van aard als visueel schitterend dient te zijn.

Samen met Sharon ben ik in 2013 ons bedrijf Maison Sucre gestart en dit is tot op de dag van vandaag altijd een superleuke samenwerking. Haar humor ligt in grappige en Rotterdams-directe uitspraken waar ik iedere keer opnieuw hard om kan lachen. Maar vergis je niet, ondertussen is Sharon echt een kei in haar vak en verliest ze nooit haar (visuele) doel uit het oog.

Wij zijn nu al jaren verankerd met Rotterdam en dat is maar goed ook! Maison Sucre is net als Rotterdam; gastvrij, nuchter en met een hart voor goede architectuur!

Hartelijke groet van Rob

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
GEWIJZIGDE OPENINGSDAGEN & SPECIALE MAATREGELEN

Maatregelen rondom Corona:
In verband met het coronavirus hebben we maatregelen getroffen om de kans op een besmetting van onze klanten en medewerkers te verkleinen.

Onze showroom is normaliter op vrijdag en zaterdag vrij toegankelijk voor bezoek van 10:00 – 17:00 uur. Wij volgen strikt de aanwijzingen van het RIVM en ontvangen momenteel in verband met het Corona virus uitsluitend onze klanten exclusief op afspraak.

Indien u onze showroom wilt komen bezichtigen ter oriëntatie verzoeken wij u ook hiervoor een afspraak in te plannen.

Bekijk nieuwsbericht