De opdracht van deze klant was het top appartement dezelfde warmte en stijl te geven als dat hij voelt zodra hij de showroom van Maison Sucre binnen wandelt. De wens was dagelijks deze rijke woonbeleving te kunnen ervaren. Het appartement hebben wij in verschillende fases ingericht met als kers op de taart de zwarte Fairmont keuken uit de Maison Sucre serie.

Het interieurplan begon met de belangrijkste wens; maak van de concertvleugel het middelpunt van onze woonkamer en verwerk onze antieke schilderijen tot één totaal atmosfeer. Dit maakt het interieur vak zo leuk, dit soort specifieke woonwensen waardoor het interieur persoonlijk wordt en de klant zichzelf terugziet en thuis voelt.

Het geheel is prachtig geworden door het toepassen van verschillende zwart elementen in het interieur gecombineerd met goudkleurige gordijnen en voiles die het uitzicht op zee alleen maar nog mooier maken. De totaal atmosfeer is helemaal in balans en ademt een rijke en luxe uitstraling uit waar de klant graag in thuis komt.