Voor deze klant hadden wij een hele duidelijke opdracht gekregen. Wij willen een licht huis net zoals ons huis in Spanje. Daar voelen wij ons altijd zo heerlijk en dit gevoel willen wij vasthouden zodra wij in Nederland zijn.

Ondanks dat het huidige interieur nog heel sfeervol toonde was het toch tijd om er een modernere look & feel aan te geven. Dus een aantal mooie stukken bleven gehandhaafd en zijn weer in het interieur verwerkt.

Wij hebben de ramen voorzien van nieuwe voiles en hebben crèmekleurige linnen showgordijnen met fijn patroon op de huidige roedes verwerkt. Door de showgordijnen ongevoerd te laten blijven deze lekker luchtig tonen.

De klant wilde graag een moderne type bank en hebben gekozen voor het model Almeria met vierkanten vormen en een SUPER goede zit. De eigen fauteuils zijn geherstoffeerd zodat de zithoek weer prachtige rustige maar vooral lichte uitstraling hebben gekregen.

Ook de chique eettafel met luxe lantaarns zijn opnieuw in het interieurplan verwerkt en de eigen stoelen voorzien van een nieuwe bijpassende stof.

Nieuw decor in combinatie met bestaand decor zorgt voor dit geweldige eindresultaat waar wij weer heel erg trots op zijn!