De keuken staat in contact met zowel de woonkamer als de luxe eetkamer en voelt in iedere hoek op zichzelf prettig aan. Door de barkrukken aan de bar, een royale eettafelbank met eettafelstoelen is deze ruimte van alle gemakken voorzien en afgestyled met prachtige showgordijnen.

Op het moment dat wij bij dit project betrokken werden, waren de tegels voor op de vloer al bepaald; een donkere maar warme natuursteen. De klant heeft deze vloertegel eens gezien op een schitterend jacht en wilde dezelfde warmte thuis creëren in de eigen woonkamer.

Een andere wens was om de TV in de zithoek te verwerken, evenals een open haard. Aangezien dit huis veel grote raampartijen heeft, was er maar één mogelijkheid waarbij er geen concessies nodig waren; de TV werd boven de haard in de muur verwerkt. Zo heeft deze klant zowel zicht op de mooie open haard als op de TV voor gezellige film avonden.

Om de woonkamer knus te maken, maar niet te donker hebben wij met mooie ivoorkleurige show- en vouwgordijnen gewerkt, warme zandkalk muurverven op de wand toegepast en een licht karpet geadviseerd om een mooi tegenwicht te geven aan de natuurstenen vloer.