Zo staat de keuken in contact met zowel de woonkamer als de luxe eetkamer en voelt in iedere hoek op zichzelf prettig aan. Door comfortabele barkrukken aan de bar en fijne eettafelbank met eetfauteuils is deze ruimte van alle gemakken voorzien.

Op het moment dat wij bij dit project betrokken werden, waren de tegels voor op de vloer al bepaald; een donkere maar warme natuursteen. De klant heeft deze steen eens gezien op een schitterend jacht en wilde diezelfde warmte thuis in de eigen woonkamer.

Een andere wens was om de tv in de zithoek te verwerken, evenals een open haard. Aangezien dit huis veel grote raampartijen heeft, was er maar één mogelijkheid waarbij er geen concessies nodig waren; de tv werd boven de haard in de muur verwerkt. Zo heeft deze klant zowel zicht op de fraaie open haard als op de TV voor gezellige film avonden.

Om de woonkamer knus te maken, maar niet te donker hebben wij met mooie sets ivoorkleurige gordijnen gewerkt, warme zandkalk verf op de wand toegepast en een licht karpet geadviseerd om een mooi tegenwicht te geven aan de natuurstenen vloer.