Een hal kan een lastig vertrek zijn om in te richten of te decoreren; vanwege het gebruik als doorloopruimte blijven sommige wanden vaak leeg. Hier was de opdracht dan ook; hoe krijgt de hal dezelfde luxe uitstraling als de rest van het huis.

Hoe bijzonder is het dan wanneer er gewerkt wordt met een groot wanddoek, geheel op maat, op de achterwand van de hal dit zo ontzettend veel effect geeft. Bij deze villa kunt u dit effect heel goed zien. In dezelfde sfeer als op de wanddoek is er in de hal gewerkt met grote stenen engelen naast de entree naar de keuken.

Daartegenover is de entree naar de grote living, deze hebben wij afgewerkt met 2 hoge smalle brons/zilverkleurige passpiegels met daarvoor luxe hoge kandelaars in dezelfde kleur uitgvoerd. Het resultaat deed alle verwachtingen overtreffen. De hal is nu nog steeds functioneel als doorloop maar nu heel stijlvol afgestyled.