Bij binnenkomst domineren de strakke lijnen van het appartement; de eerste blik leid meer dan 20 meter de woning in, langs dining – keuken, en twee zithoeken tot aan de open haard.

Het inrichten hier vereist dus èxtra aandacht: Het aanbrengen van een mooie balans in een grote ruimte luistert heel nauw. Door te werken met extra grote banken en fauteuils krijgen de verschillende delen van de kamer echt hun eigen plek & worden ze ook sterk afgebakend.

De opdracht was om eenheid te maken in deze loft, zonder echt te hoeven verbouwen. De bestaande kleur van de wand, de open haard en de eigen kunst werden uitgangspunt in het ontwerp. Om rust te brengen zijn beide banken van hetzelfde model, maar heeft iedere hoek wel zijn eigen kleurenpalet en daarom dus ook een geheel eigen sfeer.

De wandlampen met koraal effect en de staande lampvoet tussen de twee comfortabele fauteuil in combinatie met de linnen gordijnen met subtiele glans geven een natuurlijk karakter wat goed past bij dit loft aan zee.