Wil je mijn camper ook de Maison Sucre Touch geven? Het moet dan net zo sfeervol en herkenbaar zijn zodat ik tijdens mijn reis mij net zo gelukkig en comfortabel voel als thuis, was de opdracht.

Wat een leuke opdracht! Natuurlijk wil ik dat doen en zo gezegd zo gedaan. Samen aan de slag om deze HYMER een Maison Sucre Sausje te geven met de wensen en keuzes van onze klant.

Normaliter verwerken wij dit zwarte tapijt met wieber op trappen, in een royale hal of overloop, in slaapkamers of grote kantoren voor een luxe grandeur effect. Maar ook in een Camper geeft dit tapijt met tijdloos patroon cachet aan de ruimte. Als je onderweg gaat naar een nieuwe bestemming dan wel graag in style!

Tevens hebben wij de camper van nieuwe gordijnen voorzien, zwart kroko leerlook op de eettafel aangebracht en prachtige sierkussens in het zitgedeelte verwerkt. Met een klassieke lamp en mooi woondecor stylen wij deze bijzonder leuke re-style opdracht helemaal af.

Ook het slaapgedeelte hebben wij helemaal omgetoverd en voorzien van nieuwe vouwgordijnen en luxe sluitgordijnen. De bedden zijn opgemaakt met goudkleurige linnen spreien en afgestyled met luxe sierkussens.

Door dezelfde stoffen terug te laten komen in de verschillende ruimtes creëer je rust en een mooie balans in deze camper.