Voor deze bewoners hebben wij eerst de inrichting van de benedenetage mogen verzorgen. Afstand doen van eigen artikelen hoort soms bij restylen om weer rust en balans in een interieur te krijgen.

Nu kregen wij het verzoek de slaapkamer sfeervol in te richten en het creëren van extra kastruimte. Een van de uitdagingen die we hier tegenkwamen, was de kamer met het puntdak – in gebruik als kantoor.

Wij stelden voor om kamers te wisselen, zodat iedere ruimte maximaal kon worden benut. Dit bleek een gouden keuze en zo ontstonden er nieuwe invullingen van de diverse kamers. Vervolgens heeft onze schilder alles onder handen genomen, de stoffeerder de verdieping voorzien van vloerbedekking zodat de hele etage weer helemaal als nieuw voelde.

De kamer met het puntdak werd omgetoverd tot slaapkamer, hier versterkt de vorm van de kamer het knusse gevoel die wij met de artikelen, de gordijnstoffen en vooral ook de luxe kroonluchter hebben gemaakt.

De `oude’ slaapkamer kreeg nieuwe betekenis als garderobekamer. Door met lichte tinten te werken wordt de ruimtelijkheid nog extra versterkt. Wij hebben voor deze klant een luxe kastenwand op maat ingetekend met sierelementen. Door in het midden te werken met een mooie showcase in combinatie met een zitbankje met klep erbij maakt de kamer helemaal compleet qua stijl.