Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Design voor het luxe leven!

Vanaf kleins af aan ben ik fan van klassieke details en raak ik altijd gefascineerd doordat juist deze details ervoor zorgen dat gebouwen of meubels vaak heel bijzonder en uniek zijn. In mijn vrije tijd ga ik dan ook graag op reis met mijn gezin, en laat ik mij graag inspireren tijdens stedentrips en/of door de schoonheid van de natuur.

Ik geloof dat het persoonlijk creëren van een interieur, een vertaling is van je identiteit, waardoor je de kwaliteit en comfort van je leven verbetert omdat er rust en balans ontstaat op de plek waar je graag in thuiskomt.

Door mijn drukke bestaan heb ik thuis een stijlvol en comfortabel interieur gecreëerd voor ons hele gezin waarin ik zelf heerlijk in tot rust kan komen. Onze hond James heeft zelfs een gestyled kussen in z’n mand in dezelfde kleur als die van de bank om de totaalsfeer compleet te maken.

Mijn passie is om andere mensen hierbij te helpen en te begeleiden in het vertalen van hun woondromen die past bij hun succesvolle leven. Ik vind het belangrijk dat een ieder kan genieten van deze bijzondere luxe manier van wonen.

Ik ben trots dat ik dit inspirerende, creatieve vak samen met Rob (mijn compagnon) mag uitoefenen. Wij hebben elkaar 15 jaar geleden leren kennen bij het interieurbedrijf Suikertuin en onze samenwerking is vanaf dag 1 gebouwd op vertrouwen en wederzijds respect voor elkaars kwaliteiten.

Doordat wij zo verschillen vullen wij elkaar heel mooi aan en dat is weer terug te zien in onze bijzondere interieur ontwerpen. Rob is een fijn mens en samen met ons Maison Sucre team hebben wij iedere dag weer zin om voor u aan de slag te gaan!

Lieve groet van Sharon

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
INSPIRATIE ZATERDAG


Twee keer per maand kunt u onze showroom vrijblijvend bezoeken van 10:00 - 17:00 uur.

- Datum: ZATERDAG 28 MEI
- Datum: ZATERDAG 11 JUNI

Tijdens deze dag ontvangen wij u graag in onze showroom zodat u de sfeer kunt beleven en onze unieke collectie zelf kunt bekijken.

Bekijk nieuwsbericht