Tijdens een ontmoeting in de showroom van onze exclusieve woonwinkel en onder het genot van een lekker kopje koffie of cappuccino, maken wij graag persoonlijk kennis met u. Interieurontwerp, interieuradvies of interieurstyling is een maatwerk traject waarbij dit volledig wordt afgestemd op uw eigen wensen. Want hoe krijgt u de type vloer, kleur van keuken, verlichting, plaats van openhaard, verf op wanden en overige woonwensen dusdanig op elkaar afgestemd tot een mooi en harmonieus geheel?

Door onze jarenlange ervaring met betrekking op bouw- en verbouwadviezen adviseren wij u ons in een vroeg stadium in het bouwproces te betrekken. Omdat wij werken van binnen naar buiten worden bouwstijl, bouwmaterialen en het interieur op elkaar afgestemd.

Alles wordt in detail van te voren uitgedacht en uitgevoerd zodat het eindresultaat alle verwachtingen overtreft.

Tijdens een persoonlijk gesprek met interieurstylist Sharon bekijkt u samen de bouwtekeningen, plattegronden, foto’s en komen alle onderdelen van inrichten aan bod. Hierbij moet u denken aan de indeling van de woning, type vloer, hoogte plint, plaats van openhaard, lichtplan en verfadvies.

 

Gedurende een aantal afspraken vormt zich dan een interieurontwerp voorstel “geheel op maat gemaakt’ waarin al uw woonwensen zijn verwerkt. Door haar jarenlange ervaring kan interieurstylist Sharon al snel tijdens een gesprek een vertaalslag maken van uw woonwensen en adviseert zij u in uw interieur soms net even iets spannender en uitdagender uit te voeren dan van tevoren door u was bedacht. Haar uitgangspunt blijft wel altijd dat de klanten zichzelf kunnen herkennen in het nieuwe stijlvolle interieur in de sfeer van Maison Sucre.

Ook adviseren wij u altijd binnen uw financiële mogelijkheden geen concessies te doen aan stijl en kwaliteit maar liever te werken in een stappenplan zodat de klanten kunnen groeien in hun interieur naar een sfeervol geheel.