U heeft eindelijk uw droomhuis gekocht en staat nu aan het begin van een nieuwe fase in uw leven. Het inrichten van een huis neemt een hoop tijd en energie in beslag.

Wij helpen en ontzorgen u graag tijdens deze spannende periode in uw leven en begeleiden uw woon project van het begin tot het einde. Want;

  • U heeft tijdgebrek, door uw drukke agenda, maar u wilt wel mooi wonen.
  • U weet precies wat u mooi vindt, maar heeft geen idee dit mooi te combineren tot een totaal atmosfeer?
  • Hoe verwerkt u een mooi (antiek) erfstuk zonder afbreuk te doen aan het totaalbeeld?

Wij herkennen al deze issues en zijn inmiddels expert en begeleiden u in 3 verschillende fasen van wonen;

  1. Nieuwe woning – U heeft al een architect die de (ver) bouw voor u verzorgt. Wij bekijken samen met u de plannen van de architect met een kritische blik en zorgen ervoor dat zowel de buitenkant als de binnenkant van uw woning inclusief het interieur aan al uw woondromen voldoet.
  2. Verbouw van uw woning – Wij bekijken samen met u de verbouwplannen en vertalen dit voor u naar het maximale wooncomfort met een nieuw interieur die past bij de totaal atmosfeer van uw woning.
  3. Re-styling van uw woning – Wij zorgen ervoor dat de kleuren van uw nieuwe interieurwensen weer mooi passen bij uw eventuele eigen meubelen en/of creëren een stijlvolle atmosfeer waar u naar op zoek bent.

Hoe komen wij met elkaar in contact?

Wij maken graag kennis met u. Tijdens een vrijblijvend gesprek in onze stijlvolle showroom maken wij graag persoonlijk kennis met u. Hierin kunt u al uw woonwensen bespreken met onze interieurdesigner Sharon en kunnen wij met elkaar bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij maken een stappenplan voor u waarin alle onderdelen van het interieur met u besproken worden. Door deze begeleiding doet u geen miskopen en ontstaat er een ‘op maat gemaakt interieur ontwerp’ die past bij uw levensstijl.

Door de jarenlange ervaring van Sharon kan ze tijdens een gesprek een vertaalslag maken van uw woonwensen en adviseert zij u in uw interieur soms net even iets spannender en uitdagender uit te voeren dan van tevoren door u was bedacht. Haar uitgangspunt blijft wel altijd dat de klanten zichzelf kunnen herkennen in het nieuwe stijlvolle interieur in de sfeer van Maison Sucre.

Ook adviseren wij u altijd binnen uw financiële mogelijkheden geen concessies te doen aan stijl en kwaliteit maar liever te werken in een stappenplan zodat de klanten kunnen groeien in hun interieur naar een sfeervol geheel.

Wij helpen u graag vorm te geven aan uw succesvolle leven en creëren een stijlvol & luxe interieur voor u.