Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Samen ontwerpen wij het huis van uw dromen

Sharon Streuper, Rob van Velzen en hun team verwelkomen u graag bij Maison Sucre. Sharon is het creatieve brein en Rob neemt het technische onderdeel voor zijn rekening. Twee totaal verschillende types, die de passie en liefde voor interieurs delen. Deze combinatie maakt dat bij Maison Sucre bijzondere interieurs gecreëerd worden.

Hoe werken wij:

U heeft eindelijk uw droomhuis gekocht en staat nu aan het begin van een nieuwe fase in uw leven. Het inrichten van een huis neemt een hoop tijd en energie in beslag. Want wat moeten er vaak al meteen een hoop verschillende keuzes gemaakt worden in kort tijdsbestek;

  • U heeft al een architect die de (ver) bouw voor u verzorgt, maar wie bekijkt de plannen van de architect met een kritische blik en verstand van inrichten?
  • Hoe zorgt u ervoor dat keuken, vloer en meubelen prachtig bij elkaar passen?
  • Heeft u tijdgebrek, door uw drukke agenda, maar u wilt wel mooi wonen?
  • U weet precies wat u mooi vindt, maar heeft geen idee dit mooi te combineren tot een geheel?
  • Hoe verwerkt u een mooi (antiek) erfstuk zonder afbreuk te doen aan het totaalbeeld?
  • Waar komt de verlichting precies en de plaats van de openhaard?

Wij herkennen al deze issues (en nog veel meer) en zijn inmiddels expert op het gebied van al deze ‘interieur’ worstelingen. Wij helpen u graag en vertellen hoe wij dit samen met u doen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom maken wij graag kennis met u. Hierin kunt u al uw wensen delen met interieurdesigner Sharon. Wij vragen u dan ook altijd om zoveel mogelijk informatie mee te nemen; plattegrond en foto’s van uw huis zodat wij u op de best mogelijke manier kunnen adviseren.

Samen met u maken wij een stappenplan waarin alle onderdelen van het interieur met u besproken worden. Door deze begeleiding doet u geen miskoop en ontstaat er een persoonlijk interieurontwerp waarin al uw woonwensen worden vertaald.

Heeft u zin gekregen om met uw interieur aan de slag te gaan? Plan dan meteen een afspraak in via onderstaande knop.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
CORONA BELEID - SHOWROOM

In verband met het Corona virus is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken.

Deze afspraken kunt u vrijblijvend met ons inplannen van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.

Onze medewerkers zijn momenteel allemaal in goede gezondheid en houden zich allemaal aan de 1,5 meter afstand in onze showroom.

Hartelijk groet,
Team Maison Sucre

Bekijk nieuwsbericht