Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Design voor het luxe leven!

Sharon Streuper & Rob van Velzen en hun team verwelkomen u graag bij Maison Sucre Luxury Interiors. Sharon is het creatieve brein en Rob neemt het technische onderdeel voor zijn rekening. Twee totaal verschillende types, die de passie en liefde voor stijlvolle interieurs delen. Deze combinatie maakt dat bij Maison Sucre bijzondere op maat gemaakte interieurs gecreëerd worden voor de klant die vorm en comfort wil geven aan zijn succesvolle leven.

Een nieuw begin;

U heeft eindelijk uw droomhuis gekocht en staat nu aan het begin van een nieuwe fase in uw leven. Het inrichten van een huis neemt een hoop tijd en energie in beslag.

Wij helpen en ontzorgen u graag tijdens deze spannende periode in uw leven en begeleiden uw woon project van het begin tot het einde. Want;

  • U heeft tijdgebrek, door uw drukke agenda, maar u wilt wel mooi wonen.
  • U weet precies wat u mooi vindt, maar heeft geen idee dit mooi te combineren tot een totaal atmosfeer?
  • Hoe verwerkt u een mooi (antiek) erfstuk zonder afbreuk te doen aan het totaalbeeld?

Wij herkennen al deze issues en zijn inmiddels expert en begeleiden u in 3 verschillende fasen van wonen;

  1. Nieuwe woning – U heeft al een architect die de (ver) bouw voor u verzorgt. Wij bekijken samen met u de plannen van de architect met een kritische blik en zorgen ervoor dat zowel de buitenkant als de binnenkant van uw woning inclusief het interieur aan al uw woondromen voldoet.
  2. Verbouw van uw woning – Wij bekijken samen met u de verbouwplannen en vertalen dit voor u naar het maximale wooncomfort met een nieuw interieur die past bij de totaal atmosfeer van uw woning.
  3. Re-styling van uw woning – Wij zorgen ervoor dat de kleuren van uw nieuwe interieurwensen weer mooi passen bij uw eventuele eigen meubelen en/of creëren een stijlvolle atmosfeer waar u naar op zoek bent.

Hoe komen wij met elkaar in contact?

Wij maken graag kennis met u. Tijdens een vrijblijvend gesprek in onze stijlvolle showroom maken wij graag persoonlijk kennis met u.

Hierin kunt u al uw woonwensen bespreken met onze interieurdesigner Sharon en kunnen wij met elkaar bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij maken een stappenplan voor u waarin alle onderdelen van het interieur met u besproken worden. Door deze begeleiding doet u geen miskopen en ontstaat er een ‘op maat gemaakt interieur ontwerp’ die past bij uw levensstijl.

Wij helpen u graag vorm te geven aan uw succesvolle leven en creëren een stijlvol & luxe interieur voor u.

Via onderstaande knop kunt u een afspraak maken;

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
INSPIRATIE ZATERDAG


Twee keer per maand kunt u onze showroom vrijblijvend bezoeken van 10:00 - 17:00 uur.

- Datum: ZATERDAG 28 MEI
- Datum: ZATERDAG 11 JUNI

Tijdens deze dag ontvangen wij u graag in onze showroom zodat u de sfeer kunt beleven en onze unieke collectie zelf kunt bekijken.

Bekijk nieuwsbericht