Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Meubelzaak Rotterdam

Wie meubelzaak Rotterdam intikt, krijgt heel wat resultaten. Maar er is geen meubelzaak in Rotterdam waar u meer smaakvolle meubels vindt dan Maison Sucre. Dus bent u toe aan een compleet nieuw interieur? Of op zoek naar een professioneel advies voor de styling van uw slaapkamer of woonkamer? Dan bent u bij Maison Sucre Rotterdam aan het juiste adres.

 

Dé meubelzaak van Rotterdam
Meubelzaak Maison Sucre helpt u graag met het ontwerpen en uitvoeren van uw persoonlijke, sfeervolle inrichting. Wij regelen alles tot in de puntjes, u hoeft alleen maar te bepalen welke meubelen, accessoires en kleuren u wilt. Met onze eigen stoffen, maatwerk meubelen en eigen verfcollectie zorgen we voor een comfortabel en sfeervol eindresultaat. Niet alleen in Rotterdam trouwens, onze expertise wordt door heel Nederland gewaardeerd.

In ontwerp en uitvoering bieden wij in onze meubelzaak een uniek assortiment meubelen. Met ons internationale netwerk van leveranciers en met lokale, Rotterdamse vakmensen zorgen we voor een unieke en grote collectie sfeervolle meubels, lampen en accessoires. We hebben bijvoorbeeld lekker zittende banken en fauteuils voor iedere lichaamsbouw.

Op zoek naar dat ene unieke stuk of naar inspiratie? U vindt het in onze meubelzaak in Rotterdam. Wij maken graag een afspraak met u voor  dinsdag of woensdag. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u binnenlopen in onze showroom tussen 10:00 – 17:00 uur.

Wij verwelkomen u graag in de mooiste meubelzaak van Rotterdam!

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Wilt u langskomen in onze sfeervolle showroom? Dat kan! Maar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn maken wij graag een afspraak. Zo hebben wij alle tijd om uw woonwensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
INSPIRATIE ZATERDAG


- Datum: ZATERDAG 9 JULI

Tijdens deze dag ontvangen wij u graag in onze showroom zodat u de sfeer kunt beleven en onze unieke collectie zelf kunt bekijken.

ZOMERSLUITING

Zaterdag 23 juli t/m 15 augustus. Vanaf dinsdag 16 augustus weer bereikbaar.

Bekijk nieuwsbericht