Direct contact of meer informatie? Bel 010 - 760 18 50

Meubelzaak in Gorinchem

Geen meubelzaak in Gorinchem biedt u het assortiment en de service van Maison Sucre. Dus woont u in of om Gorinchem? En bent u op zoek naar een uniek droominterieur dat past bij uw persoonlijke lifestyle? Dan hoeft u niet ver te reizen voor de beste meubelzaak  Gorinchem – Rotterdam is immers maar een half uurtje.

Maison Sucre is meer dan een meubelzaak. Onze adviseurs helpen u graag met het ontwikkelen van uw persoonlijke, sfeervolle interieur en het houden van overzicht. Zo kun u zich bezighouden met het kiezen van uw favoriete artikelen en kleuren. Samen maken we er een sfeervol geheel van. Of uw huis nu in Rotterdam staat of in Gorinchem.

U vindt onze meubels en ons vakmanschap niet in een meubelzaak in Gorinchem. Wij bieden een uniek assortiment en een unieke stijl. Van comfortabele banken, luxe leunstoelen, voetenbankjes, bijzettafels, garderobekasten, dining tables, buffetkasten, lichtkronen, verlichting, stoffen, vloerbedekking, passspiegels en unieke woonaccessoires.

Bekijk ons assortiment in de tien verfijnde sfeerkamers in onze meubelzaak in Rotterdam, vlakbij de Markthal. Wij verwelkomen u graag op dinsdag en woensdag (volgens afspraak) en donderdag, vrijdag en zaterdag (vrij toegankelijk van 10:00 – 17:00 uur) U kunt ons ook per mail bereiken op [email protected].

Maak een afspraak

Wilt u langskomen in onze sfeervolle showroom? Dat kan! Maar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn maken wij graag een afspraak met u.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×
Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten van zaterdag 22 december t/m woensdag 3 januari 2018. Vanaf donderdag 4 januari ontvangen wij u graag weer in onze showroom!

Bekijk nieuwsbericht