Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Meubelzaak in Gorinchem

Geen meubelzaak in Gorinchem biedt u het assortiment en de service van Maison Sucre. Dus woont u in of om Gorinchem? En bent u op zoek naar een uniek droominterieur dat past bij uw persoonlijke lifestyle? Dan hoeft u niet ver te reizen voor de beste meubelzaak  Gorinchem – Rotterdam is immers maar een half uurtje.

Maison Sucre is meer dan een meubelzaak. Onze adviseurs helpen u graag met het ontwikkelen van uw persoonlijke, sfeervolle interieur en het houden van overzicht. Zo kun u zich bezighouden met het kiezen van uw favoriete artikelen en kleuren. Samen maken we er een sfeervol geheel van. Of uw huis nu in Rotterdam staat of in Gorinchem.

U vindt onze meubels en ons vakmanschap niet in een meubelzaak in Gorinchem. Wij bieden een uniek assortiment en een unieke stijl. Van comfortabele banken, luxe leunstoelen, voetenbankjes, bijzettafels, garderobekasten, dining tables, buffetkasten, lichtkronen, verlichting, stoffen, vloerbedekking, passspiegels en unieke woonaccessoires.

Bekijk ons assortiment in de tien verfijnde sfeerkamers in onze meubelzaak in Rotterdam, vlakbij de Markthal. Wij verwelkomen u graag op dinsdag en woensdag (volgens afspraak) en donderdag, vrijdag en zaterdag (vrij toegankelijk van 10:00 – 17:00 uur) U kunt ons ook per mail bereiken op info@maisonsucre.nl.

Maak een afspraak

Wilt u langskomen in onze sfeervolle showroom? Dat kan! Maar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn maken wij graag een afspraak met u.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
GEWIJZIGDE OPENINGSDAGEN & SPECIALE MAATREGELEN

Maatregelen rondom Corona:
In verband met het coronavirus hebben we maatregelen getroffen om de kans op een besmetting van onze klanten en medewerkers te verkleinen.

Onze showroom is normaliter op vrijdag en zaterdag vrij toegankelijk voor bezoek van 10:00 – 17:00 uur. Wij volgen strikt de aanwijzingen van het RIVM en ontvangen momenteel in verband met het Corona virus uitsluitend onze klanten exclusief op afspraak.

Indien u onze showroom wilt komen bezichtigen ter oriëntatie verzoeken wij u ook hiervoor een afspraak in te plannen.

Bekijk nieuwsbericht