Meubelverzorging

Benieuwd hoe je de beste meubelverzorging kunt toepassen op uw Maison Sucre meubels? Hier wat tips en onderhoudsinstructies om u op weg te helpen!

De zitmeubelen van Maison Sucre zijn ontworpen op basis van jarenlang zitcomfort. De levensduur van onze meubelen is sterk afhankelijk van de intensiteit van gebruik.

Wij adviseren u de volgende informatie zo goed door te lezen voor een zolang mogelijk behoud van uw meubelen;

De vullingen van onze meubelen bestaat voornamelijk uit koudschuim. Deze heeft als kenmerk dat bij aanschaf u een steviger zitcomfort heeft die na verloop van tijd vermindert. Naarmate het meubel in gebruik wordt genomen kan de stof eventueel na verloop van tijd plooivorming vertonen. Dit valt helaas niet onder onze garantie en geldt voor zowel geweven als kunstlederen stoffen. Tevens wijzen wij u erop dat alle stoffen lichtgevoelig zijn en kunnen krimpen. Wij kunnen derhalve geen garantie geven op mogelijke krimp of verkleuring van stoffen door daglicht, zonlicht kunstlicht dan wel andere invloeden.

De stoffen waarmee wij werken zijn geschikt voor intensief gebruik tenzij anders door ons aangegeven. Wij attenderen u erop dat in het dagelijks gebruik stoffen kunnen beschadigen door fournituren van kleding of het toestaan van huisdieren op uw meubelen. Ook licht gekleurde stoffen zijn vaker gevoeliger voor vlekken en het afgeven van kledingtextiel. Hierbij moet u denken aan zwarte/ donkerblauwe jeans.

 

Meubelverzorging bij stoffen meubelen

Wij verzoeken u bij reiniging van een meubel altijd even contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over de productsamenstellingen daar iedere vlek anders behandeld moet worden. Voor onderhoud adviseren wij u een schone doek te gebruiken die vrij is van zeepresten.

Verder kunnen er geringe afwijkingen in kleur of uitvoering mogelijk zijn ten opzichte van de getoonde voorbeelden.