Direct contact of informatie? Bel of Whatsapp 010 - 760 18 50 06 - 11 47 87 04

Nouvelle meubellijn

Met onze nieuwe meubellijn ‘Nouvelle’ hebben wij een leuke instaplijn binnen onze collectie gecreëerd. De meubelen en artikelen zijn natuurlijk van uitstekende kwaliteit maar zijn qua prijzen voor meer klanten toegankelijk. Het leuke is natuurlijk dat deze artikelen ook heel goed te combineren zijn met onze andere meubelen dus dat betekent heel veel keuze!

Van bijzondere lantaarns, tot grote spiegels om effect mee te creëren tot een heerlijk bank die in verschillende uitvoeringen helemaal op maat te maken is met een strakke uitstraling. Combineer dit met onze leuke sierkussens of stel er zelf één samen voor maximaal effect.

Bezoek dus onze sfeervolle showroom in het hart van Rotterdam waar een groot gedeelte van deze collectie gepresenteerd staat zodat je het zelf kunt zien en beleven. Ieder keer komen er weer nieuwe items bij dus hou onze site goed in te gaten.

Copyright Maison Sucre Interiors B.V.

×
SPECIALE MAATREGELEN

In verband met het coronavirus hebben we maatregelen getroffen om de kans op een besmetting van onze klanten en medewerkers te verkleinen

Onze showroom is normaliter op vrijdag en zaterdag vrij toegankelijk voor bezoek van 10:00 – 17:00 uur. Wij volgen strikt de aanwijzingen van het RVIM en ontvangen momenteel in verband met het Corona virus uitsluitend onze klanten exclusief op afspraak.

Onze medewerkers zijn momenteel allemaal in goede gezondheid en hebben aangegeven graag door te werken zolang dit door de regering wordt toegestaan.

Daar wij vaak zaken doen met klanten die in het buitenland wonen zijn wij ook gewend te werken op afstand via foto’s & per mail. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide showroom met allerlei voorbeelden is het voor ons dan ook geen enkel probleem om op deze manier sfeervolle interieurs voor u samen te stellen.

Wij hopen van harte dat door alle maatregelen die zijn getroffen wij met z'n allen 'het virus' kunnen bestrijden en weer verder mogen leven in vrijheid.

Bekijk nieuwsbericht