Zoals geplaatst in The Art of Living magazine

Iedereen kan mooi wonen of je nu in een klein appartement woont of in een gigantisch landhuis, bij Maison Sucre creëren wij graag een mooi verhaal. Op vrijdag en zaterdag is onze showroom geopend en kunnen mensen gewoon even binnenlopen om zich te oriënteren en de sfeer te beleven.

Een bezoek op andere dagen van de week is ook mogelijk maar dan op afspraak. Op deze manier kunnen we dan alle tijd nemen voor onze klanten. Er wordt vanaf het eerste gesprek een dossier opgebouwd waarin alle wensen van de bewoners vertaald worden naar een interieur dat past bij hun levensstijl.

Thuiskomen in een luxe en warme sfeer

De mix van alle invloeden en wensen worden laag voor laag vertaald in één compleet verhaal waarin gelet wordt op elk detail. De kunst is natuurlijk om het gevoel te creëren van thuis komen bij jezelf in een warme en luxe sfeer.”

Tijdens ons bezoek zijn wij aangenaam verrast door het nieuwe lid van de Maison Sucre familie. James zorgt voor nog meer verrijking van het warme thuisgevoel dat je krijgt als je de showroom binnenstapt. We maken kennis met de pup van interieur designer Sharon Streuper- Kievits met de klassieke naam James! De nieuwe aanwinst van Maison Sucre dwarrelt rond in de indrukwekkende showroom. De hond staat eigenlijk ook een beetje symbool voor het feit dat je prachtig kunt wonen en tegelijkertijd ook heel prettig kunt leven.

Oorfauteuil in ondergoed

Voor het ultieme collectiestuk is productontwikkelaar Rob van Velzen, altijd op zoek naar het meest mooie en comfortabele product met
een luxe uitstraling. “Op dit moment staat er een oorfauteuil in zijn ondergoed in de showroom”, zegt Sharon. “Dit product is nog in een testfase. Zodra de stoel aan alle wensen en eisen voldoet gaat deze in productie, compleet met de perfecte bekleding van rijke materialen. Elk product krijgt de aandacht die het verdient. Eén item in een interieur kan namelijk al het warme Maison Sucre gevoel creëren.”

“Natuurlijk is een sfeervolle beleving ook mogelijk op kantoor, in een restaurant, hotel of op een evenement. Eén van onze projecten is o.a. de complete styling van een restaurantgedeelte van cateraar Oseven (onderdeel van de Koninklijke Van den Boer groep) tijdens het ABN-AMRO tennistoernooi.” Met enorme passie en plezier realiseren wij met het Maison Sucre sausje ook hier een warm en gastvrij gevoel. Kortom het gaat goed met Maison Sucre!”