Zoals geplaatst in Maison Revue

Maison Sucre: Warm en sfeervol wonen

Het nieuwe interieurbedrijf Maison Sucre is sinds vorig jaar gevestigd aan de Groenendaal 245, in het hart van Rotterdam. Een nieuwe interieurformule die warm, comfortabel en sfeervol wonen mogelijk maakt met een meubellijn die een spannende mix bevat van strakke en klassieke meubelen met een eigentijdse look & feel.

De stijl van Maison Sucre is herkenbaar door de jarenlange leerschool bij, voormalig interieurbedrijf Suikertuin, waar Sharon en Rob het vak tot in de puntjes hebben geleerd. Door hun ruime ervaring hebben zij met Maison Sucre een frisse, lichte eigen stijl ontwikkeld waardoor zij voor ieder huis van eengezinswoning tot villa inzicht kunnen geven, hoe rust en harmonie te realiseren is, voor optimaal woongeluk.

Sharon;’ Onze interieurformule heeft een sfeer die u eigenlijk zelf moet komen ervaren. De verschillende stijlkamers in onze showroom zijn compleet ingericht met comfortabele meubelen met mooie stoffen, afgestyled met luxe gordijnen met fraaie passementen, bijzondere decorstukken, grote kroonluchters, lampen en karpetten zodat u goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden.

Doordat wij klassieke belijningen en strakkere vormen vertalen naar het nu hebben onze meubels een eigentijds karakter. Eigenlijk de perfecte mix voor mensen die hun interieur wel luxe, comfortabel en sfeervol willen inrichten maar niet te klassiek of te modern willen wonen. Per huis en per klant creëren wij comfort en een rijke uitstraling waarbij men zich prettig en thuis voelt.’

Rob; ’Doordat wij een groot gedeelte van onze meubellijn zelf ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren is onze collectie uniek. Hierdoor zijn de verhoudingen van onze artikelen, vormen en details volledig in balans en kunnen maatvoeringen variëren en stemmen wij deze volledig af op de ruimte. Hierdoor hebben wij ook de mogelijkheid onze meubelen in verschillende houtkleuren uit te voeren zodat wij per huis het maximale kunnen bieden op het moment van inrichten.

Naast de kleur van het hout in zwart, eiken en gekrijt eiken is ons assortiment onlangs uitgebreid met een warme notenkleur met daarbij prachtige decorartikelen in ditzelfde kleurenpalet uitgevoerd.

Doordat wij een groot gedeelte van onze meubellijn zelf ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren is onze collectie uniek.

Persoonlijke aandacht

Sharon,’Onder het genot van een heerlijke cappucino gaan wij eerst uitgebreid met onze klanten in gesprek om alle wensen te bespreken. Hierdoor werken wij doordeweeks op afspraak om onze klanten alle persoonlijke aandacht te kunnen geven. Aan de hand van plattegronden en foto’s lopen wij samen met de klant door de ruimtes en geven een totaaladvies om hun droomhuis te realiseren; van de kleur op de muren, de legrichting van een vloer tot de stoffering en het advies voor de keuze aan meubelen.

Wij denken in praktische oplossingen, doorbreken vaste patronen en laten u ervaren dat grote objecten, zoals onze zitmeubelen, kastenwanden en buffeten in combinatie met bijzondere lampen en tafels juist vergrotend werken. We voegen nieuwe spullen samen met bestaande items die u wilt behouden en spelen met spanning in stijlen, materialen en kleuren. Bijvoorbeeld het opnieuw verwerken van een antieke secretaire met speciale betekenis of het bekleden van een eigen fauteuil in een bijzondere stof met dikke weving en fraai patroon.

Eigen verflabel

Rob; ‘Naast onze eigen stoffencollectie voeren wij ook een eigen verflabel die prachtig aansluit bij deze kleurenrange. De professionele verf geeft een mooie matte poedercoating op de muren, is gemakkelijk op te brengen en afwasbaar. Betaalbare kwaliteit zodat het budget optimaal besteed kan worden voor de inrichting. In onze showroom kunt u het effect van de muurverf in combinatie met onze meubels en gordijnen zien en voelen.’