Eetkamer

De eetkamer en/of de keuken is vaak het hart van een huis. Want wie houdt er nu niet van lekker eten en drinken?

Het praktisch indelen van de keukenruimte in combinatie met de juiste uitstraling is altijd een hele uitdaging zodra je hiermee aan de slag gaat. Want welk model keuken past er in je huis. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met je mee om de juiste type keuken samen te stellen waarmee je jaren gelukkig bent.

Wilt u een gezellige bar in uw keuken om aan te kunnen borrelen met vrienden, is er wel voldoende bergruimte voor al je spullen en wil je liever lades of deurtjes? En dan hebben wij het nog niet gehad over de maatvoering van uw eettafel. Staat deze in de ruimte van uw keuken of heeft u hiervoor een aparte eetkamer?

Bent u op zoek naar een mooie ronde eettafel of heeft u juist een groot gezin en eet u graag met veel mensen aan een royale langwerpige eettafel compleet met eettafelbank en eettafelstoelen. Al deze vragen nemen wij met u door tijdens het uitkiezen van een passende eettafel. Wij zorgen ervoor dat de keuze van uw keuken en uw eettafel samen een mooie totaalsfeer krijgt.

Maak vrijblijvend een afspraak en wij adviseren u graag met het samenstellen van uw droomkeuken en eetkamer.