Tapijt en karpet, wat legt u op de vloer?

Weet u al wat u op de vloer legt? Wordt het tapijt of karpet? Bij het inrichten van een huis komt natuurlijk altijd de vraag; welk type vloer gaan wij kiezen voor het nieuwe huis? Bij Maison Sucre hebben wij gevarieerd aanbod voor type vloerafwerkingen waarmee u uw huis kunt afwerken. Voor het stofferen van onze inrichtingen werken wij o.a. met Smartstrand, Parade, Bonaparte, Ambiant, Mohawk & Desso.

In samenwerking met een goede stoffeerder hebben wij al menig inrichting voorzien van prachtige vloerbedekkingen wat een extra comfortabel gevoel geeft binnen uw interieur. Ook trappen voorzien van traplopers met originele traproedes, PVC en laminaat behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u een houtenvloer gekozen maar wilt u wel graag wolligheid in uw interieur creëren? Dan is een keuze voor een karpet een uitstekende oplossing.

Wij hebben een grote collectie aan karpet keuzes in kleur en uitvoering om zo nog meer comfort en accent in een zithoek te maken. Wij maken vaak karpetten per huis op maat maar werken ook met standaard maten om een gewenst effect te behalen. Laat u inspireren en bezoek onze showroom waar alle stijlkamers zijn uitgevoerd met karpetten om u goed beeld te kunnen geven.

foto-naast-tapijt-teksten